Αυτές είναι οι αντιγηραντικές ουσίες που πρέπει να αναζητάτε σε κάθε κρέμα προσώπου

Αυτές είναι οι αντιγηραντικές ουσίες που πρέπει να αναζητάτε σε κάθε κρέμα προσώπου

Όλοι οι δερματολόγοι καθώς και οι έρευνες καταλήγουν σε συγκεκριμένα συστατικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο δέρμα σας.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά:

Η αντηλιακή κρέμα και η ενυδατική κρέμα είναι τα δύο πιο αποτελεσματικά προϊόντα κατά της γήρανσης. Η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματός σας, προκαλώντας ρυτίδες και κηλίδες ή πανάδες.
Η πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη μείωση της φλεγμονής μέσω των αντιοξειδωτικών που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με αντηλιακά και ρετινοειδή για να ενισχύσουν το προστατευτικό τους αποτέλεσμα.

Αναζητήστε έναν ορό με αντιοξειδωτικά συστατικά: η βιταμίνη C και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού είναι δύο από τα καλύτερα. Η βιταμίνη C λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε και το φερουλικό οξύ για να προστατεύει από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος και καταστροφή του κολλαγόνου που οδηγεί σε λεπτές γραμμές.

Serum βιταμίνης C

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Τα ρετινοειδή ή η ρετινόλη έχουν μελετηθεί για την καταπολέμηση της γήρανσης και έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην προώθηση του κυτταρικού κύκλου, που φέρνει νέα επιδερμικά κύτταρα στην επιφάνεια και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, αποτρέποντας το σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Ρετινόλη-Βιταμίνη Α Γυρνάει τον χρόνο πίσω από τα Μυστικα Ομορφιάς.
Ένα άλλο καλό συστατικό που πρέπει να αναζητήσετε σε προϊόντα κατά της γήρανσης: το υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι ένα φυσικό μόριο σακχάρου που εμφανίζεται στο σώμα μας και βοηθά στην απορρόφηση νερού, έτσι λειτουργεί σαν μια ενυδατική κρέμα. Διατηρεί το δέρμα φρέσκο ​​και ενυδατωμένο.

Υαλουρονικό οξύ-σέρουμ

Μην ξεχνάτε το γλυκολικό οξύ: Κάνει απολέπιση στο δέρμα για να βελτιώσει την υφή του και μεώνει το μέγεθος των πόρων.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι λεπτό και ευάλωτο. Επιλέξτε ένα ειδικό προϊόν για τα μάτια για να είστε σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε μια φόρμουλα σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τις δερματικές αντιδράσεις σε αυτή την περιοχή. Συγκεκριμένα, τα πεπτίδια βοηθούν στην επούλωση τραυμάτων και ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των ρυτίδων.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.
Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr