Λάδι αχιλλέας. Το θαυματουργό λάδι κατά των πανάδων. .

Λάδι αχιλλέας. Το θαυματουργό λάδι κατά των πανάδων. .

 

Το λάδι αχιλλέας το χρησιμοποιούμε πολύ περισσότερο απο ότι πιστεύουμε. Όλοι κάποια στιγμή θα το έχουμε χρησιμοποιήσει στα μαλλιά μας καθώς είναι βασικό συστατικό σε πολλά σαμπουάν. Έχει ξηρές μαλακτικές ιδιότητες και αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του το καθιστά μοναδικό ως έλαιο. Πολύ διαδεδομένο συστατικό σε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Χρησιμοποιείται όμως και σε προϊόντα μπάνιου λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων του.

Είναι λευκαντικό λάδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά, πάνω στις μελανές κηλίδες ή στις πανάδες του προσώπου ή των χεριών. Κάνει θαύματα! Γι αυτόν το σκοπό φοριέται μόνο νύχτα και την άλλη ημέρα φοράμε το αντηλιακό μας. Χρησιμοποιείται επίσης και προληπτικά ώστε να μην ξαναέχουμε πανάδες.

Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα.

Επουλώνει αργά, αλλά σίγουρα, φλεγμονώδεις πληγές, κοψίματα, σκασμένα χέρια και έλκη χωρίς να αφήνει σχεδόν κανένα σημάδι.

Το φυτό του αναπτύσεται στην Γερμανία στα Βαλκάνια και στην Ιταλία.
Περιέχει τανίνη, χολίνη, γλυκολική βηταίνη, αχιλλείνη,κινεόλη, ακοτινικό οξύ.

Το Λάδι Αχιλλαίας χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό τόσο για τα ξηρά όσο και για τα λιπαρά δέρματα.

Δεν το χρησιμοποιούν: έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που θηλάζουν καθώς και παιδιά έως και 12 ετών.

Λάδι αχιλλέας απο τα μυστικά ομορφιάς

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr