Κομψές αποχρώσεις μαλλιών που ταιριάζουν άψογα στις γυναίκες άνω των 50

Κομψές αποχρώσεις μαλλιών που ταιριάζουν άψογα στις γυναίκες άνω των 50

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών, από ξανθό και γκρι έως κόκκινο και μελαχρινό, τα οποία μάλιστα συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους με τεχνικές βαφών όπως balayage και ombre.

Είναι γεγονός, καθώς μεγαλώνουμε η αυτοπεποίθηση μας τονώνεται, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο τολμηρές με την εμφάνισή μας και να μη διστάζουμε να δοκιμάζουμε νέα looks και γενικότερα να πειραματιζόμαστε στο κομμάτι της ομορφιάς αλλά και του styling.

Το χρώμα των μαλλιών και το κούρεμα είναι η βασική αλλαγή που τολμούν οι περισσότερες γυναίκες. Άλλωστε, μία αλλαγή στο μήκος ή στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της γυναίκας. Ακολουθώντας τα trends και έχοντας στο μυαλό μας όλα όσα απαιτεί μία γυναίκα άνω των 50 για ένα ισορροπημένο look επιλέξαμε κάποιες από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν στο hairstyle και τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Αποχρώσεις και hairlooks που τονώνουν την αυτοπεποίθηση, αγκαλιάζουν το πρόσωπο και το κάνουν πιο γλυκό -απαραίτητο για όσες έρχονται αντιμέτωπες με θαμπή όψη επιδερμίδας- σίγουρα δημιουργούν statement στη συνολική εμφάνιση.

Μαλλιά Honey Blonde:Ένα χρώμα μαλλιών που συμπληρώνει τον τόνο του δέρματος και δημιουργεί την τέλεια ισορροπία Είναι η τέλεια απόχρωση για ένα καρέ στο ύψος των ώμων, ενώ τολμήστε στο styling να δώσετε όγκο στις ρίζες. Μια ζεστή απόχρωση που φρεσκάρει την όψη.

 

Καστανά ή σκούρα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες: Εάν είστε 50 ετών και άνω με σκούρα μαλλιά, οι ανοιχτές ανταύγειες είναι μία από τις καλύτερες τάσεις που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο στιλ.

 

 

Μελαχρινό, καστανό και ξανθό: Όλες αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με την τεχνική Balayage. Μία τεχνική που συνδυάζει όλα τα βασικά χρώματα μαλλιών για μια υπέροχη εμφάνιση που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη. Tip! Το βασικό χρώμα των μαλλιών είναι το σκούρο και οι ανοιχτές τούφες είναι ελάχιστες και λεπτές.

Ματ μπεζ ξανθό χρώμα μαλλιών: Για μια γυναίκα άνω των 50 που θέλει να νιώθει ελκυστική, ένα χρώμα μαλλιών σε αυτό το εκλεπτυσμένο μπεζ ξανθό είναι must για να δώσει φως και να λάμψει το πρόσωπο της.

Ash Blonde Shade: Για κυρίες που έχουν ελαφρώς γκριζάρει τα μαλλιά τους, μια υπέροχη ιδέα θα είναι να δοκιμάσετε τον silver ξανθό τόνο.

Highlights & Lowlights: Το φυσικό γκρι χρώμα μαλλιών φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με διακριτικές ανταύγειες, δουλεμένες σε λεπτές τούφες, σε πιο σκούρα γκρι απόχρωση.

www.bovary.gr/

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr