DIY Η καλύτερη μάσκα προσώπου για τις κηλίδες και τις πανάδες απο κορυφαίο δερματολόγο

DIY Η καλύτερη μάσκα προσώπου για τις κηλίδες και τις πανάδες απο κορυφαίο δερματολόγο

Εάν δεν επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε τις κηλίδες σε ινστιτούτο με εγχύσεις λεύκανσης τότε η ιδρυτής της πλατφόρμας ευεξίας χωρίς αποκλεισμούς, thy.self  Chloe Pierre , προτείνει αυτή την σούπερ αποτελεσματική συνταγή λεύκανσης με σίγουρα αποτελέσματα.

Τι θα χρειαστείς για την πιο αποτελεσματική μάσκα λεύκανσης:

 

-1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κουρκουμά/ κουρκουμά σε σκόνη 
-1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
(προσθέτουμε νερό εαν χρειαστεί ώστε να επιτύχουμε μια πάστα στο τελικό αποτέλεσμα).
-1 κουταλιά της σούπας μέλι ή 1/2 αβοκάντο χτυπημένο αν έχετε χρησιμοποιήσει 

 

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ:
«Η συνταγή μου για μάσκα προσώπου μας λέει  η  Chloe Pierre χρησιμοποιεί μικρές ποσότητες φρέσκου κουρκουμά και χυμού λεμονιού για να εντοπίσει την υπέρχρωση», . «Ο κουρκουμάς ως συστατικό έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αντιμετωπίζει την υπερμελάγχρωση, μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος και τις ρυτίδες κατά τη διάρκεια τουλάχιστον 4 εβδομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κουρκουμάς προέρχεται από την Ινδία και τη Νότια Ασία. Είναι μέλος της οικογένειας τζίντζερ ».

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.

Απλώς ανακατέψτε, εφαρμόστε σε συγκεκριμένες περιοχές με λεκέδες και πανάδες (φορέστε γάντια για να προστατέψετε τα χέρια σας) και αφήστε το να δράσει για 3 λεπτά πριν ξεπλύνετε. Επαναλάβετε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για πέντε εβδομάδες και θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα. Συνεχίστε μέχρι οι κηλίδες σας να εξαφανιστούν..

Εαν θέλετε σαν περαιτέρω ενίσχυση, μπορείτε να απλώσετε και φρέσκια αλόη στο πρόσωπο σας αμέσως μετά το ξέβγαλμα. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά ενώ θα έχετε λύσει τα περισσότερα θέματα της ομορφιάς σας. Καθώς η παράλληλη αύξηση του κολλαγόνου με αυτές τις 2 εφαρμογές, θεωρείτε δεδομένη!

Επιμέλεια. Ζωή Κυροπούλου.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr