5 χτενίσματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν τα στρογγυλά πρόσωπα

5 χτενίσματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν τα στρογγυλά πρόσωπα

Ιδανικά για στρογγυλά πρόσωπα.

Βίκυ Χριστοπούλου

Μπορεί να μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με όλες τις νέες τάσεις, αλλά δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ορισμένα χτενίσματα μας κολακεύουν περισσότερο από άλλα. Ας πάρουμε για παράδειγμα εσένα που έχεις πιο παχύ και στρογγυλό πρόσωπο. Έχει κάποιο πρόβλημα; Απολύτως κανένα! Αν όμως θέλεις να το κάνεις να δείχνει πιο μακρόστενο, θα χαρείς πολύ να μάθεις πως ακολουθούν 5 χτενίσματα που αδυνατίζουν και κολακεύουν μοναδικά τα στρογγυλά πρόσωπο:

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

5 χτενίσματα που αδυνατίζουν

Όγκος στη ρίζα

 

Δημιουργώντας ένα χτένισμα με όγκο στις ρίζες, όπως έκανε εδώ η Priyanka Chopra, τραβάς την προσοχή στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου, κάνοντας το να δείχνει πιο αδύνατο.

Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση

Η Miranda Kerr είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που ξέρει πώς να κολακεύει το στρογγυλό πρόσωπό της. Συχνά επιλέγει ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και ξέρουμε ακριβώς το γιατί: Η χωρίστρα στη μέση δημιουργεί μια νοητή ευθεία γραμμή με τη μύτη και το πηγούνι, κάνοντας τελικά το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο.

 

Top knot

Η Gigi εδώ πιάνοντας τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, κατάφερε να κάνει το πρόσωπό της να δείχνει πιο μακρόστενο και αδύνατο. Plus δείχνει σούπερ stylish σε συνδυασμό με το oversized blazer της!

Φιλαριστά μαλλιά

 

Η Selena Gomez κάνοντας χαλαρές μπούκλες καταφέρνει να δημιουργήσει γωνίες στο στρογγυλό πρόσωπό της, κολακεύοντάς το μοναδικά.

Τα καλοκαιρινά hair trends που θα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να είσαι ΟΝΤΩΣ stylish

Άκρες γυρισμένες προς τα μέσα

 

Οι γυρισμένες προς τα μέσα άκρες στα μαλλιά της Selena Gomez «κρύβουν» στρατηγικά τα πιο «γεμάτα» μάγουλά της, κάνοντας το πρόσωπό της να δείχνει πιο αδύνατο.

www.missbloom.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr