Το πρώτο πράγμα που βλέπετε αποκαλύπτει την πρώτη εντύπωση που δίνετε στους άλλους

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε αποκαλύπτει την πρώτη εντύπωση που δίνετε στους άλλους

Είναι ωραίο να λέμε ότι δε μας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Πόσο ισχύει αυτό, όμως; Εντάξει, μας αρέσει να φαινόμαστε άνετοι, αλλά κατά βάθος θέλουμε να δίνουμε καλή εντύπωση. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Το παρακάτω τεστ είναι εδώ για να βοηθήσει. Το πρώτο πράγμα που θα δείτε στην εικόνα αποκαλύπτει την πρώτη εντύπωση που δίνετε και τι σκέφτεται ο απέναντί σας την πρώτη φορά που σας συναντά.

Αν είδατε ένα γυναικείο σώμα, είστε γενναιόδωροι. Οι γύρω σας θαυμάζουν τη θετική σας ενέργεια, ενώ όταν βρίσκεστε σε μία παρέα, αναγνωρίζουν ότι έχετε κίνητρο να φτάσετε στον στόχο σας. Έχετε ενσυναίσθηση, προσέχετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και προσέχετε μην τους πληγώσετε.

Αν είδατε ένα ανδρικό πρόσωπο, φαίνεστε κάπως απρόσιτοι και κρύβετε καλά τα συναισθήματά σας. Όταν κάποιος σας συναντά για πρώτη φορά, δεν ξέρει αν σας ενοχλεί ή αν απλώς έχετε poker face. Σε μία παρέα, δείχνετε την ηγετική σας φύση και, παρότι φαίνεστε εύκολοι και συνεργάσιμοι, δεν ακολουθείτε το πλήθος χωρίς σκέψη.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr