Ποιό σχήμα μανικιούρ ταιριάζει στα χέρια σου.

Ποιό σχήμα μανικιούρ ταιριάζει στα χέρια σου.

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το ιδανικό σχήμα στο μανικιούρ σου, ίσως διαβάζοντας αυτά το άρθρο να ξεχάσεις τα διλλήματα.

Γραφει: elle.gr

Ποιο είναι το σωστό σχήμα για το μανικιούρ σου; Να η απάντηση!

Εάν η επιλογή του χρώματος συχνά δεν είναι εύκολη υπόθεση για εσένα, τότε είμαστε σίγουρες ότι θα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις και στο ιδανικό σχήμα που θα αναδείξει το μανικιούρ σου.

Εμείς για να σε διευκολύνουμε και για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις, συγκεντρώσαμε τα benefits που θα σου εξασφαλίσει κάθε σχήμα.

Στρογγυλά:

 

Είναι ένα κλασικό, διαχρονικό σχήμα νυχιών που ταιριάζει σε όλες. Εάν θες να διατηρείς το μήκος των νυχιών σου πιο κοντό, αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Επιπλέον το συγκεκριμένο σχήμα είναι χαμηλής συντήρησης και μπορεί να επιμηκύνει διακριτικά τα δάχτυλα.

Οβάλ/Αμυγδαλωτό σχήμα:

Αυτό το θηλυκό σχήμα λειτουργεί άψογα για να επιμηκύνει την εμφάνιση των δακτύλων σου και λειτουργεί καλύτερα σε όσες θέλουν επιπλέον μήκος. Κάπως έτσι αν σου αρέσει να κρατάς τα νύχια σου κοντά, τότε μάλλον αυτό δεν είναι το ιδανικό σχήμα για σένα.

Coffin:

 

 

Σε περίπτωση που θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και σου αρέσουν τα μακριά νύχια σου, τότε το coffin σχήμα είναι για σένα. Το μακρόστενο σχήμα με το καθαρό τετράγωνο φινίρισμα χαρίζει μια statement εμφάνιση. Εάν έχεις αδύναμα νύχια, τότε είναι καλό να αποφύγεις αυτό το σχήμα, καθώς είναι πιθανό να σπάσουν πιο εύκολα.

Τετράγωνα:

 

Αυτό το σχήμα είναι συνολικά λιγότερο λεπτό από τα οβάλ ή τα στρογγυλά σχήματα, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά για πιο κοντά νύχια. Οι καθαρές, αιχμηρές άκρες δίνουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα και είναι ιδιαίτερα κολακευτικές για όσες έχουν μακριά και λεπτά δάχτυλα.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr