Φυσικές θεραπείες για τις κρεατοελιές

Φυσικές θεραπείες για τις κρεατοελιές

Μπορούν να είναι κληρονομικές ή να αναπτυχθούν εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο. Αν μισείτε τις κρεατοελιές σας, υπάρχουν τρόποι για να μειώσετε την εμφάνισή τους – ωστόσο, μην ξεχνάτε τις συνέπειες του καρκίνου του δέρματος. Όλες οι κρεατοελιές που φαίνονται ύποπτες πρέπει άμεσα να εξεταστούν από το γιατρό σας.

1. Κύμινο. Φτιάξτε μια πάστα από κύμινο και νερό και εφαρμόστε την πάνω στις κρεατοελιές σας για μια περίοδο τριών εβδομάδων.

2. Μπάνιο σε αιθέριο έλαιο. Αν έχετε πολλές κρεατοελιές σε διαφορετικά μέρη του σώματός σας, τότε κάντε ένα ζεστό μπάνιο όπου θα έχετε προσθέσει

1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα,

1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι,

6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας,

και 3 σταγόνες λάδι από λιβάνι.

3. Λιναρόσπορος και μέλι. Το έλαιο λιναρόσπορου βοηθά στην αφαίρεση των κρεατοελιών φυσικά, ενώ το μέλι βοηθά στην πρόληψη δευτερογενών λοιμώξεων και ουλών. Ξεκινήστε πλένοντας την πληγείσα περιοχή με χλιαρό νερό και στεγνώστε την, και στη συνέχεια αναμείξτε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη λιναρόσπορου με με αρκετό λινέλαιο και μέλι για να φτιάξετε μια ομοιογενή πάστα. Εφαρμόστε τη πάστα απευθείας στη κρεατοελιά και καλύψτε τη με γάζα. Μετά από μια ώρα, ξε πλύνετε με χλιαρό νερό.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr