Θαλασσινό αλάτι στο δέρμα: Ποιο αλάτι είναι καλύτερο για την απολέπιση του δέρματος [vid]

Θαλασσινό αλάτι στο δέρμα: Ποιο αλάτι είναι καλύτερο για την απολέπιση του δέρματος [vid]

Θαλασσινό αλάτι στο δέρμα: Ποιο αλάτι είναι καλύτερο για την απολέπιση του δέρματος [vid]
Θαλασσινό αλάτι στο δέρμα: Εκτός από την απολέπιση, τα scrub με άλατα έχουν κάποια πρόσθετα μπόνους που δεν έχουν τα scrub με ζάχαρη. Το μη επεξεργασμένο αλάτι είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και την αναμετάλλωση του δέρματός σας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων της απολέπισης σώματος με αλάτι.

Scrub με αλάτι vs Scrub με ζάχαρη – Ποιο είναι καλύτερο για απολέπιση; Nα ένα ερώτημα που μας απασχολεί συχνά στο χώρο της φυσικής ομορφιάς και περιποιήσης. Όσο για την απάντηση; Εξαρτάται. Στην πραγματικότητα, κανένα δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο. Τόσο το scrub με αλάτι, όσο και αυτό με ζάχαρη έχουν μοναδικά οφέλη και σκοπούς στη φυσική φροντίδα του σώματος. Και τα δύο λειτουργούν καλά απολεπιστικά και αφαιρούν φυσικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αποκαλύπτοντας τη φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα που βρίσκεται από κάτω. Η κύρια διαφορά είναι το μέγεθος των σωματιδίων των κόκκων κάθε συστατικού. Οι κόκκοι ζάχαρης είναι συχνά μικρότεροι από τους κρυστάλλους αλατιού. Τα scrub με ζάχαρη ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο και σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα scrubs με αλάτι μπορεί να είναι χρήσιμα για να απομακρύνουν τις τραχιές δερματικές επιφάνειες, πχ στα γόνατα, τους αγκώνες και τις φτέρνες. Επιλέξατε ένα scrub σώματος σύμφωνα με τις ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Τα Οφέλη της απολέπισης με Αλάτι

Εκτός από την απολέπιση, τα scrub με άλατα έχουν κάποια πρόσθετα μπόνους που δεν έχουν τα scrub με ζάχαρη. Το μη επεξεργασμένο αλάτι είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και την αναμετάλλωση του δέρματός σας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων της απολέπισης σώματος με αλάτι:

απολεπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος
απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα
ανακουφίζει από τη φλεγμονή και την ακμή
χαλαρώνει τους πονεμένους μύες
τονώνει και θρέφει το δέρμα
αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος

Ποιο αλάτι είναι καλύτερο για scrub;

Scrub με αλάτι Ιμαλαΐων – Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι πλούσιο σε μέταλλα, περιέχει πάνω από 80 ιχνοστοιχεία και μερικές φορές θεωρείται ως η πιο αγνή μορφή αλατιού.

Scrub σώματος με θαλασσινό αλάτι – Το θαλασσινό αλάτι δημιουργείται από την εξάτμιση του θαλασσινού νερού και περιέχει μικρές ποσότητες μετάλλων.

Scrub με αλάτι Νεκράς Θάλασσας – Το αλάτι της Νεκράς Θάλασσας είναι διάσημο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και διαθέτει 10 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση ορυκτών από το θαλασσινό αλάτι.

Συνταγή απολέπισης με αλάτι Epsom – Το Epsom saltis αποτελείται εξ ολοκλήρου από μαγνήσιο, το οποίο είναι ευεργετικό για τη μείωση της έντασης των μυών.

Ακολουθεί βίντεο:

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

www.healthweb.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr