Φρύδια: Οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022

Φρύδια: Οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022

Φρύδια: Οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το 2022

Αλλάξτε το σχήμα των φρυδιών σας και εμπνευστείτε από τις νέες τάσεις
Τα φρύδια είναι το επίκεντρο κάθε beauty look και το σωστό σχήμα μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα μεγάλα και μακριά φρύδια που δείχνουν ακόμα και ατημέλητα συνεχίζουν να είναι μία από τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ.

Ελένη Τσούτση

Οι περισσότεροι makeup artists προτείνουν να ακολουθήσετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, να αφαιρέσετε μόνο τις περιττές τρίχες που είναι εκτός σχήματος και με μία σκιά ή ένα μολύβι να γεμίσετε τα κενά που υπάρχουν. Επιπλέον, μπορείτε με τα ίδια προϊόντα να τα κάνετε να δείχνουν ακόμα πιο τονισμένα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 3 νέα eyebrow trends που κυκλοφορούν και θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την αγαπημένη σας τάση.

Organic brows
Πρόκειται για πλούσια, συμμετρικά και καλοσχηματισμένα φρύδια που έχουν φορά προς τα πάνω. Είναι μία από τις πιο hot τάσεις που λατρεύουν οι celebrities και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα gel φρυδιών που θα τα κρατήσει στη θέση τους ενώ θα τα τονίσει όπως πρέπει.

Έντονα φρύδια
Είναι fresh και δυναμικά. Ο λόγος για τα έντονα φρύδια που η Frida Kahlo κατάφερε να αναδείξει τη μοναδική τους γοητεία. Μπορείτε να τα περιποιηθείτε αλλά χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Απλά αφαιρέστε τις extra τρίχες και δώστε ένα ομοιόμορφο σχήμα.

Ίσια φρύδια
Τα ίσια φρύδια κάνουν δυναμικό comeback και είναι τέλεια για το οβάλ πρόσωπο. Έχουν την ίδια πυκνότητα σε όλο το μήκος τους ενώ τονίζουν ακόμη περισσότερο το βλέμμα.

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr