7 χρήσεις της βιταμίνης Ε στην ομορφιά και την περιποίηση.

7 χρήσεις της βιταμίνης Ε στην ομορφιά και την περιποίηση.

7 Super Χρήσεις Του Συμπληρώματος Βιταμίνης Ε Στην Ομορφιά

Είναι πια γνωστό σε όλες μας πως η βιταμίνη Ε έχει ευεργετικές αντιγηραντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνηθίζουμε να ξοδεύουμε μικρές περιουσίες σε αγορές προϊόντων περιποίησης που περιέχουν στα συστατικά τους έστω και μικρές ποσότητες αυτής της βιταμίνης. Όχι πια αγαπημένη, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι συμπλήρωμα βιταμίνης Ε σε κάψουλες κι είμαστε έτοιμες να λάμψουμε.

1. Αντικατάστησε την κρέμα νυχτός με αμπούλες βιταμίνης Ε. Απλώς κάθε βράδυ σπάζε μια αμπούλα και άπλωνέ τη στο πρόσωπο και στο λαιμό με τα δάχτυλά σου, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα μαλακώσουν πολύ και ίσως εξαφανιστούν σε μερικές εβδομάδες.
2. Δώσε έμφαση στην περιοχή των ματιών. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω απ’ την περιοχή των ματιών με τα δάχτυλά σου. Πρόσεξε μην μπει η βιταμίνη μέσα στο μάτι. Οι ρυτίδες έκφρασης και σημάδια κούρασης κάτω απ’ τα μάτια θα μειωθούν πολύ.

3. Χρησιμοποίησέ τη βιταμίνη Ε τοπικά σε μικρές ουλές και εγκαύματα. Θα βοηθήσει πολύ στην επούλωσή τους.
4. Σπάσε μια αμπούλα και χρησιμοποίησέ τη στα πετσάκια των νυχιών κάθε 2-3 μέρες. Θα δεις σημαντική βελτίωση σε λίγες μόλις εβδομάδες.
5. Χρησιμοποίησέ τη σε σκασμένα χείλη κάθε βράδυ. Δεν υπάρχει καλύτερο και ισχυρότερο ενυδατικό για τα χείλη.

6. Σπάσε μια αμπούλα Βιταμίνης Ε, άπλωσέ τη με τα δάχτυλά σου στις άκρες των μαλλιών σου και πες αντίο στην ψαλίδα. Αν, δε, έχεις προμηθευτεί λάδι Βιταμίνης Ε, το απλώσεις σε όλα τα μαλλιά και το αφήσεις να δράσει όλο το βράδυ, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

7. Κάνε μασάζ τοπικά στις ραγάδες. Η Βιταμίνη Ε θα βοηθήσει πολύ στη μείωση της εμφάνισής τους και στην ελαστικότητα του δέρματος. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως σε βολέψει περισσότερο το λάδι Βιταμίνης Ε απ’ ότι οι αμπούλες.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr