Αν δεν έχεις σέρουμ φτιάξε αυτά στην κουζίνα σου. Αψεγάδιαστη σφιχτή επιδερμίδα (ίσως και καλύτερη σε σύγκριση με τα πανάκριβα καλλυντικά).

Αν δεν έχεις σέρουμ φτιάξε αυτά στην κουζίνα σου. Αψεγάδιαστη σφιχτή επιδερμίδα (ίσως και καλύτερη σε σύγκριση με τα πανάκριβα καλλυντικά).

 

Αν δεν έχεις σέρουμ φτιάξε αυτά τα μυθικά νερά ομορφιάς στην κουζίνα σου. Αψεγάδιαστη, σφιχτή επιδερμίδα (ίσως και καλύτερη σε σύγκριση με τα πανάκριβα καλλυντικά).

όλα τα σέρουμ -με έμφαση του λιναρόσπορου με την διαφορετική δυναμική του-, κάνουν ανόρθωση βλεφάρων!

Νερό ρυζιού.


Βράστε λευκό ρύζι και μετά στραγγίστε το και φυλάξτε το νερό του, στο ψυγείο. Απλώστε το σαν σέρουμ, πρωί και βράδυ  κάτω από το αντηλιακό ή την κρέμα νυκτός.

Νερό βρώμης.


Βάλτε καυτό βρασμένο νερό σε μπόλικη βρώμη (από μισή έως μια κούπα) και αφήστε το σκεπασμένο να “περιμένει” ώστε να βγάλει την γλουτένη της. Αφού περάσουν από πέντε ώρες έως και επτά, στραγγίξετε την και απλώστε το αποσταγμένο νερό της σε καθαρό δέρμα. Χρησιμοποιήστε το νερό της βρώμης ακριβώς όπως και του ρυζιού.

Νερό σπασμένου λιναρόσπουρου.


Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με την νερό βρώμης.

ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νερά σας ακόμη και σε μίξη. Απλώστε και στα μάτια. Θα δείτε θεαματική αλλαγή ακόμη και στο πρησμένο άνω βλέφαρο. Απλώς να θυμάστε ότι το πρόσωπο σας θα χρειαστεί από επάνω καλή ενυδάτωση  όπως άλλωστε χρειάζεται και συμβαίνει με κάθε στεγνό σέρουμ.

Μυστικό έξτρα και για την δημιουργία λοσιόν πριν τα φυσικά σέρουμ.

Δεν είναι απαραίτητο να την χρησιμοποιήσετε αλλά εαν το κάνετε, θα ενισχύσει  την φροντίδα σας και μόνο οφέλη μπορείτε να έχετε από την χρήση της.

Ο λόγος για το βότανο της λουίζας που είναι πάρα πολύ αναπλαστικό για την επιδερμίδα μας. Συγκεκριμένα:

Πριν τα νερά βρώμης, ρυζιού ή λιναρόπορου, μπορείτε να απλώσετε τσάι λουΐζας σαν λοσιόν. Είναι ένα έξτρα μυστικό. Το δέρμα αποκτά φανταστική λάμψη και προετοιμάζει τους ιστούς για το φυσικό μας σέρουμ. Όλα τα παραπάνω προσφέρουν φανταστικό, θεϊκό αποτέλεσμα με σχεδόν μηδενικό κόστος. Επίσης προσφέρουν μάτια χωρίς μαύρους κύκλους ή σακούλες. Τεντώνουν το δέρμα. Και μην ξεχνάτε την ενυδάτωση σας μετά την εφαρμογή των σπιτικών σας σέρουμ , με οποιοδήποτε καλλυντικό συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε στην ρουτίνα σας.

Διάρκεια φρεσκάδας των νερών -σέρουμ: έως και 4 ημέρες στο ψυγείο.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr