Ατμοθεραπεία για να δείξετε τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη. Η συνταγή!

Ατμοθεραπεία για να δείξετε τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη. Η συνταγή!

Πρόκειται για την καλύτερη θεραπεία προσώπου που θα σας αφήσει άναυδη για το εξαιρετικό δερματολογικό της αποτέλεσμα. Αντικαθιστά άνετα ένα πανάκριβο σπα.
Τα αποτελέσματα της είναι άμεσα γι αυτό κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας για ανανέωση των κουρασμένων κυττάρων για φρέσκια εικόνα, όμορφη επιδερμίδα και ρυτίδες που χάνουν την δύναμη τους. Εξαιρετικά λαμπερή όψη!

Ατμοθεραπείας Συνταγή.
Τα Yλικά Μας.
 

-1 λίτρο βραστό νερό
 -5 σταγόνες 100% καθαρό αιθέριο έλαιο γεράνι
 -1-2 σταγόνες 100% καθαρό αιθέριο έλαιο λεβάντας

 

Εκτέλεση.

Αφού καθαρίσουμε πολύ καλά το πρόσωπο μας θα ρίξουμε τα αιθέρια έλαια μας, σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει. Ρυθμίζουμε την ένταση της φωτιάς στο μεσαίο νούμερο της κουζίνας μας και στεκόμαστε πάνω από το νερό σε απόσταση 30-40 εκ. καλύπτοντας το κεφάλι με μια πετσέτα. Ολοκληρώνουμε την διαδικασία σε περίπου 10 λεπτά. Μόλις τελειώσουμε ξεπλένουμε με ζεστό νερό, σκουπίζουμε ταμποναριστά το πρόσωπό μας και απλώνουμε την ενυδατική μας ή τον ορό μας ή το λάδι της ρουτίνας μας..

Το αιθέριο έλαιο γεράνι είναι ένα από τα εξαιρετικότερα αντιγηραντικά αιθέρια έλαια. Σπρώχνει τα δερματικά κύτταρα προς την ανάπτυξη τους. Ανανεώνει πλήρως και δραστικά. Η λεβάντα εξομαλύνει κάθε ανομοιομορφία της επιδερμίδας και αναδεικνύει την ομορφιά κάθε προσώπου. Είναι πολύ σημαντικό τα αιθέρια έλαια που θα χρησιμοποιήσετε να είναι 100% αγνά καθώς στην ατμοθεραπεία ανοίγουν οι πόροι και τα αιθέρια έλαια εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα.

Αυτά τα δύο αιθέρια έλαια σε συνδυασμό, αποτελούν αποτρεπτικό μέσο ενάντια στην γήρανση ενώ δημιουργούν μια σούπερ συνταγή αποτοξίνωσης του δέρματος. Η συγκεκριμένη συνταγή δίνει την καλύτερη εικόνα κάθε τύπου επιδερμίδας. Λεπτή, κουρασμένη, ξηρή, κανονική ή λιπαρή. Δοκιμάστε αυτό το ελιξίριο.
Η θεραπεία αρχικά εξασκείται 2 φορές την εβδομάδα επί ένα μήνα. Μετά από ένα μήνα θα χρησιμοποιείται μία έως και 2 φορές στις 15 ημέρες.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr