Έρευνα: Το φρούτο που εκτοξεύει την ερωτική διάθεση των γυναικών!

Έρευνα: Το φρούτο που εκτοξεύει την ερωτική διάθεση των γυναικών!

Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι;

Έρευνα Ιταλών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Gynecology and Obstetrics αποκαλύπτει ποιο είναι εκείνο το φρούτο που ανεβάζει στα ύψη την γυναικεία λίμπιντο.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 731 γυναικών ηλικίας από 18 έως 43 χρόνων όσον αφορά τις επιπτώσεις που έχει το μήλο στην ερωτική τους διάθεση.

Αρχικά τις χώρισαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα οι γυναίκες είχαν οδηγία να καταναλώνουν μήλο πάνω από μία φορά την ημέρα και στο άλλο οι γυναίκες κατανάλωναν μήλο λιγότερο από μία φορά την ημέρα. Στη συνέχεια οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ειδικά καταρτισμένο ερωτηματολόγιο για να προκύψει ο Δείκτης Γυναικείας Σ3ξουαλικής Λειτουργίας.

Σε αυτό το ερωτηματολόγιο υπήρχαν 19 ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική τους δραστηριότητα, από τη συχνότητα της ερωτικής επαφής μέχρι τη συνολική ερωτική τους ικανοποίηση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έτρωγαν περισσότερα μήλα είχαν αυξημένη λίπανση στην “ευαίσθητη περιοχή” και καλύτερη σεξουαλική λειτουργία. Σύμφωνα με την έρευνα, “η καθημερινή κατανάλωση μήλου συνδέεται με υψηλότερες βαθμολογίες στην κλίμακα FSFI σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες”.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή το μήλο περιέχει φλοριτζίνη, ένα βασικό συστατικό που μιμείται τη γυναικεία ορμόνη οιστραδιόλη, η οποία με τη σειρά της παίζει τεράστιο ρόλο στη λίπανση του κόλπου και τη γυναικεία σ3ξουαλικότητα.

Επιπλέον, το μήλο μπορεί να βελτιώσει την ερωτική λειτουργία, επειδή περιέχει πολλές πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην τόνωση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα και στον κόλπο, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό.

/lady.cyprustimes.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr