Αυτό είναι το πιο μοδάτο χτένισμα της φετινής σεζόν που κόβει χρόνια!

Αυτό είναι το πιο μοδάτο χτένισμα της φετινής σεζόν που κόβει χρόνια!

 

Money Piece: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το πιο trendy χτένισμα
Είναι οι ανταύγειες που πλαισιώνουν και γλυκαίνουν το πρόσωπο και τις υιοθετούν όλο και περισσότεροι

Money Piece: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το πιο trendy χρώμα της εποχής – Τι είναι, πώς εφαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας.

Το πιο κολακευτικό και ευέλικτο χτένισμα-βάψιμο, που μάλιστα απαιτεί και ελάχιστη συντήρηση, και γι’ αυτό ιδιαιτέρως δημοφιλές. Από την Μπιγιονσέ στην Μπέλα Χαντίντ, από την Πριγιάνκα Τσόπρα στην Τζένιφερ Λόρενς, και από τη Ζιζέλ στη Μαργκό Ρόμπι, οι ανταύγεις στις μπροστινές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και είναι γνωστές ως Money Piece είναι η τελευταία τάση της κομμωτικής.

Ακόμα και το όνομά του, «κομμάτι χρημάτων», είναι ενδεικτικό των πλεονεκτημάτων του Money Piece. Ονομάστηκε έτσι γιατί είναι το χτένισμα στο οποίο εξοικονομείται χρόνος και χρήμα στο κομμωτήριο για όποιον το επιλέξει. Άλλο να θέλεις να βάψεις όλη τη μαλλούρα και άλλο δυο τούφες, λογικό!

 

Το Money Piece αναμφισβήτητα φωτίζει το πρόσωπο και δίνει στην εμφάνισή μας φρεσκάδα αλλά και «γλύκα», μας κάνει «γλυκούλες» και νεότερες. Αν και δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε το ξανθό, σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε δύο ή και τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το φυσικό σας χρώμα, για να είναι ορατό το «στεφάνι». Επίσης, ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Τα υπέρ:
-Δεν χρειάζεται να βάψεις όλο το μαλλί, που είναι καλό και για το μαλλί και για το πορτοφόλι σου.
-Ταιριάζει σε όλα τα μήκη, το στιλ αλλά και σε όλα τα χρώματα που έχουν τα υπόλοιπα μαλλιά μου, είτε έχουν ανταύγεις, είτε μπαλαγιάζ, είτε είναι μονόχρωμα, είτε είναι πράσο, είτε σγουρά.
-Δεν σου τρώει χρόνο και δεν σου τρώει χρήμα στο κομμωτήριο.
-Δεν ανησυχείς για το πόσο θα κρατήσει και πόση φροντίδα απαιτεί. Όσο κι αν μεγαλώνει το μαλλί και κατεβαίνει η ρίζα, τα Money Piece τσουλούφια σου φαίνονται σαν καινούργια.

Η επιλογή χρώματος για το Money Piece μας εξαρτάται από τα γούστα μας αλλά και από το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας μας. Οι «σοκολάτες» μπορούν να διαλέξουν καραμελένιες ανταύγειες, όπως έκανε η Μπιγιονσέ, οι μελαχρινές να παίξουν με μπλε ανταύγειες, που είναι και τρέντι. Γενικώς όρεξη για αλλαγές και μεράκι να υπάρχει.

look.athensvoice.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr