Ποια είναι τα ιδανικότερα χρώματα σκιάς για τα καστανά μάτια

Ποια είναι τα ιδανικότερα χρώματα σκιάς για τα καστανά μάτια

Για ένα έντονο καστανό βλέμμα

Συμβουλές ομορφιάς: Τα τρία χρώματα σκιάς που ταιριάζουν απόλυτα με τα καστανά μάτια και δίνουν ένταση στο βλέμμα.

 Η χρωματική παλέτα που προσφέρεται είναι τεράστια. Άλλωστε το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα και στην πραγματικότητα ταιριάζει με τα όλα τα υπόλοιπα. Λαμβάνοντας υπόψη τα φετινά trends του μακιγιάζ -μεταλλικά smokey eyes, έντονο αϊλάινερ και ντίσκο μάτια αλά Euphoria-, νά ποιες είναι οι ιδανικές σκιές για ένα τέλειο καστανό βλέμμα. Άλλωστε, πλέον με τον κορωνοϊό και το απαραίτητο «αξεσουάρ» του, τις μάσκες, με τα μάτια μιλάμε εμείς…

Πράσινη σκιά

Πράσινη σκιά σε καστανά μάτια
© Moa Király / Unsplash

Αν έχετε σκούρα καφέ μάτια, ας πούμε στο χρώμα της σοκολάτας, συνίσταται ένα πράσινο σμαραγδί. Αν είναι πιο ανοιχτόχρωμα, παίζουμε με το ευγενικό πράσινο της μέντας. Σε αυτή την περίπτωση η πούδρα πρέπει να είναι ουδέτερη μπεζ και το κραγιόν nude, ώστε να προτάσσεται το πράσινο χρώμα.

Χρυσοουδέτερη σκιά

Χρυσή-ουδέτερη σκιά σε καστανά μάτια
© Camille Brodard / Unsplash


Η πιο ασφαλής επιλογή για καστανές. Μια ιριδίζουσα, φουτουριστική σκιά στο χρώμα της σκουριάς ή του χαλκού ή μπρονζέ δίνει λάμψη και βάθος στο βλέμμα και δημιουργεί μια απροσδόκητα όμορφη αίσθηση. Αν είστε πιο τολμηρές, δοκιμάστε μια αμιγώς χρυσή απόχρωση.

Μοβ σκιά

Μοβ σκιά σε καστανά μάτια
© Apostolos Vamvouras / Unsplash

0000000
Το μοβ ταιριάζει τρελά με το καφέ. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα απαλό λιλά μέχρι ένα μοβ μελιτζανί. Το μοβ έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το λευκό του βολβού με εντυπωσιακά, καθηλωτικά και φωτεινά αποτελέσματα.

look.athensvoice.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr