7 χορταστικές σούπες με άφθονη πρωτείνη για να χάσετε κιλά.

7 χορταστικές σούπες με άφθονη πρωτείνη για να χάσετε κιλά.

Δοκιμάστε αυτές τις 7 σούπες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για απώλεια βάρους μέσα στον χειμώνα. Κάντε παράλληλα καλό στην υγεία σας ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας κι τις αντοχές του οργανισμού σας!

 

Δείτε παρακάτω τις 7 σούπες  που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά χωρίς στερήσεις.

 

Φτιάξτε αυτές τις πεντανόστιμες συνταγές σούπας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη

Εκτός από την ωραία γεύση, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μας αρέσει να απολαμβάνουμε τις σούπες. Οι σούπες είναι εύκολες στην πέψη και συχνά αναλαμβάνουν ακόμη και την ανάρρωση μας σαν το καλύτερο φάρμακο!

Είναι αναπόφευκτο η ζήτηση για σούπα να αυξάνεται κάθε χειμώνα καθώς η θερμοκρασία πέφτει και το σώμα  λαχταρά ανακουφιστικά και παρηγοριτικά πιάτα θρέψης και νοστιμιάς που θυμίζουν μαμά και σπιτικό.

Όμως οι σούπες πέρα απο το ότι δυναμώνουν τον οργανισμό αδυνατίζουν κι όλας!

Δίνουν ακόμη στο σώμα  την απαιτούμενη δόση πρωτεΐνης η οποία επιταχύνει τον μεταβολισμό!

Εδώ είναι 7 σούπες πλούσιες σε πρωτεΐνες που πρέπει να δοκιμάσετε τον χειμώνα

1) Λαχανόσουπα

Οι εραστές της υγιεινης διατροφής ξέρουν ήδη ότι η δίαιτα της λαχανόσουπας έχει θεαματικά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα. Μπορείτε να αναζητήσετε και συνταγές στο διαδίκτυο.

2) Σούπα με φακές, κολοκύθα και κράνμπερι.

Αυτή η σούπα θα σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε τις ανάγκες του οργανισμού σας σε πρωτεΐνη.

Μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε με αυτά τα υλικά και τον ζωμό τους και η απώλεια κιλών θεωρείτε βέβαιη.

3) Κοτόσουπα

Η κοτόσουπα είναι το γνωστό μας φάρμακο για όλα. Γεύση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και θρέψη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αυτή η σούπα δίνει ακόμη ισχυρότερη ώθηση στον μεταβολισμό με φασόλια και ντομάτες!

4) Σούπα σπανάκι με κρουτόν και cottage cheese

Σούπα σπανάκι για άμεση καύση λίπους . Μπορείτε να την συνοδευσετε με κρουτόν και μανιτάρια καθώς και cottage cheese  ή τυρί φέτα κατσικίσιο. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βοηθά στηνν  απώλεια κιλών. Μπορείτε να επιλέξετε και άλλες συνταγές απο το διαδίκτυο.

5) Σούπα καρότου και ντομάτας

Η σούπερ αντικαρκινική σούπα που καθαρίζει και τα πνευμόνια! Χάνεις λίπος άμεσα. Θα χρειαστείτε μερικά φρέσκα καρότα και ντομάτες μαζί με μερικά σπιτικά μπαχαρικά για να προετοιμάσετε αυτήν τη συνταγή. Τα καρότα είναι ινώδη και χαμηλά σε θερμίδες.

6) Πράσινο μπιζέλια

 Τα πράσινα μπιζέλια έχουν πολλές ιδιότητες υγείας και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Έτσι, χωρίς πολλή φασαρία, απλά πηγαίνετε στην κουζίνα και ετοιμάστε μια απολαυστική σούπα με πράσινο μπιζέλι.

7) Σέλινο σούπα με χαμηλά λιπαρά

Δίνει εξαιρετική δύναμη στον οργανισμό και φτιάχνει την ψυχολογία ενώ εξαφανίζει το αίσθημα στέρησης ή πείνας.  Για αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατέψετε λίγο σέλινο με λαχανικά και κοτόπουλο και να απολαύσετε. Δεν ακούγεται απλώς υπέροχο αλλά και είναι!

Χορτάστε την πείνα σας με αυτές τις υγιεινές σούπες και χάστε κιλά! 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr