Λίφτινγκ ματιών στο σπίτι! Υπέροχη μάσκα ματιών αν δεν μπορείς να πας στην δερματολόγο.

Λίφτινγκ ματιών στο σπίτι! Υπέροχη μάσκα ματιών αν δεν μπορείς να πας στην δερματολόγο.

 

Συστατικά αυτής της υπέροχης μάσκας ματιών:

-4 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι,
-1 κουταλιά της σούπας βιταμίνη C σε σκόνη (ασκορβικό οξύ 100% καθαρό στα φαρμακεία),
-1 κουταλάκι του γλυκού τζελ Aloe vera (100% καθαρό)

Οδηγίες: Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και αφήστε το προιόν που θα προκύψει να σταθεί  για περίπου 10 λεπτά μέχρι να βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία έχουν ομογενοποιηθεί. Εαν βιάζεστε πολύ μπορείτε να διαλύσετε προηγουμένως τη βιταμίνη C μέσα σε ελάχιστο νερό ή όσο χρειάζεται.  Μόλις το καλλυντικό σας είναι έτοιμο απλώστε στο λεγόμενο πόδι της χήνας και πάνω στις ρυτίδες και τις σακούλες ή τους μαύρους κύκλους. Όχι στο πάνω βλέφαρο. Μόνο στο κάτω. Η περιοχή θα γίνει υπέροχη. Οι ρυτίδες θα φύγουν!

Το γιαούρτι περιέχει πολύ γαλακτικό οξύ, το οποίο τονώνει την περιοχή καθώς βοηθά στην απολέπιση, την ενυδάτωση και την τόνωση του δέρματος. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε γιαούρτι χωρίς γεύση ή την απλή, γιατί η ζάχαρη ως πρόσθετο στο γιαούρτι, είναι κακή για το δέρμα των ματιών σας ενώ μπορεί να προκαλέσει και ερεθισμό. Σχετικά με τις μάσκες με γιαούρτι καλό είναι να βασίζεστε πάντα στο πλήρες γιαούρτι καθώς θα σας προσφέρει αρτιότερα αποτελέσματα.

Η προσθήκη βιταμίνης C σε σκόνη θα τονώσει το δέρμα σας και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε 100 καθαρή σκόνη βιταμίνης C, χωρίς πληρωτικά. 

Μυστικό: η αυθεντική βιταμίνη C (ναι -ναι! αυτή που πίνουμε), κάνει θαύματα στην περιοχή των ματιών και στις ρυτίδες τους. Προσοχή όχι στο πάνω βλέφαρο!

Το τζελ αλόης βέρα είναι ανεπανάληπτο. Φάρμακο για τις ρυτίδες και την επιδερμίδα. Ενυδατώνει και αναπλάθει. Αν έχετε την αλόη σας σε μπουκάλι ξεχωρίστε σε ένα μικρό μπουκαλάκι καλλυντικού και απλώνετε με μια βατονέτα αλόη στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ. Θα γίνουν θεαματικές και θεατρικές. Ειλικρινά μόλις δείτε τα αποτελέσματα που προσφέρει η αλόη στις βλεφαρίδες δεν θα αναζητήσετε ξανά ακριβό

προϊόν για να μεγαλώσετε και να αυξήσετε τις βλεφαρίδες σας.

Συμβουλές:

Μπορείτε να βάλετε έως και 2 κουταλιές της σούπας βιταμίνη C στην μίξη της συνταγής, αλλά καλό θα είναι να το αυξάνετε λίγο λίγο για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δυασανεξία η επιδερμίδα σας στην βιταμίνη.

Ότι περισσέψει μπορείτε να το βάλετε σε παγοκύστες ώστε να έχετε όποτε θελήσετε ξανά, μια μάσκα ματιών για θεραπεία. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την ποσότητα, για να έχετε συνεχώς μάσκα ματιών σε απόθεμα στην κατάψυξη

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr