Πώς να φτιάξεις σπιτικό primer για ομοιόμορφο μακιγιάζ με διάρκεια

Πώς να φτιάξεις σπιτικό primer για ομοιόμορφο μακιγιάζ με διάρκεια

Εύκολη και γρήγορη diy συνταγή

Ειρήνη Διαμαντακίδου
Ένα σωστό μακιγιάζ ξεκινά πάντοτε με μια καλή βάση κι αν είσαι makeup addict, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για το primer και το πόσο θαυματουργό είναι. Πρόκειται για ένα προϊόν που βοηθάει ώστε το μακιγιάζ να μένει αναλλοίωτο όλη μέρα. Είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των makeup artists, το οποίο λειαίνει την επιδερμίδα, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα.

Αυτό το προϊόν, θα το βρεις συνήθως σε υγρή ή κρεμώδη ή τζελ μορφή. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο μετά την ενυδατική κρέμα και πριν το foundation και στην αγορά υπάρχουν σίγουρα πολλές επιλογές για να προσθέσεις ένα primer στο νεσεσέρ σου.

Ωστόσο, στην περίπτωση που έχεις ξεμείνει ή που θέλεις να γλιτώσεις χρήματα, εμείς σου έχουμε τη λύση, με μια diy συνταγή, με την οποία σου δείχνουμε πώς να φτιάξεις μόνη σου ένα πολύ καλό primer.

Τι θα χρειαστείς:

1/3 φλ. Αλόη

1 κ.γλ. έλαιο καρύδας

πούδρα σε σκόνη

Ξεφλούδισε τα φύλλα της αλόης και βγάλε το ζελέ που κρύβουν. Βάλε το έλαιο καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει. Βάλε τα δύο υλικά σε ένα βαζάκι, ανακάτεψε τα καλά και πρόσθεσε λίγη πούδρα για να γίνει το μείγμα λίγο πιο παχύρρευστο. Το primer είναι έτοιμο και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά!

cover photo pexels.com

www.allyou.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr