Φτιάξτε το δικό σας πήλινγκ φαρμακείου για λεύκανση προσώπου και σώματος (ρόδι+πορτοκάλι)

Φτιάξτε το δικό σας πήλινγκ φαρμακείου για λεύκανση προσώπου και σώματος (ρόδι+πορτοκάλι)

Αν παρατηρήσετε τα προϊόντα φαρμακείου έχουν γνωστά μας υλικά με πολύπλοκες και εξειδικευμένες συνθέσεις ακριβώς όπως αυτή η συνταγή. Η παρακάτω συνταγή με φυσικά οξέα φρούτων κάνει αναγέννηση σε πρόσωπο και σώμα φωτίζοντας το δέρμα απίστευτα γυρνώντας την όψη μας χρόνια πίσω. Η διαδικασία είναι απλή και η σύνθεση πολυτελής κι έξυπνη καθώς δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία χωρίς να στερηθείς όμως τίποτα από ένα ακριβό και πολύτιμο καλλυντικό
.

Ακολουθήστε τα βήματα
Υλικά.
-2 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη

-2 με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

-1/4 φλιτζάνι ρόδι σπόροι

-ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Τρόπος δημιουργίας.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το 1/2 φλιτζάνι της ζάχαρης και το ρόδι. Τα ανακατεύουμε, πιέζοντας με το πίσω μέρος ενός κουταλιού τα σποράκια για να θρυμματιστούν απαλά. Προσθέστε την υπόλοιπη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.

Για τη χρήση, απλώστε σε βρεγμένο δέρμα στο ντους και τρίψτε απαλά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και πλύνετε ως συνήθως. Χρησιμοποιήστε και στο πρόσωπο μια φορά την εβδομάδα για λεύκανση και σβήσιμο πανάδων. Λειαίνει υπέροχα τις ραγάδες και αφήνει στην επιδερμίδα ένα φινίρισμα λάμψης και απαλότητας.

Μην αμελήσετε να τρίψετε με αυτό το πήλινγκ και τα χέρια σας για νεανική όψη!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr