Easy morning – Εύκολα πρωινά που αδυνατίζουν

Easy morning – Εύκολα πρωινά που αδυνατίζουν

Αυτά είναι τα πιο εύκολα πρωινά που αδυνατίζουν, σας χορταίνουν και μπορείτε να ετοιμάσετε στο λεπτό…
Easy morning – Εύκολα πρωινά που αδυνατίζουν | vita.gr

Αν ο στόχος σας είναι το αδυνάτισμα, τότε σίγουρα δεν πρέπει να παραλείπετε το πρωινό, μιας και σας κρατά γεμάτους, χαρίζοντάς σας την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσετε την ημέρα. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές για γρήγορα και εύκολα πρωινά που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας, περιλαμβάνουν:

Γιαούρτι με κομματάκια φρέσκων φρούτων
Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Απλώς βάλτε στο μπολ σας ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και από πάνω 3/4 φλ σμέουρα, 1/2 φλ ψιλοκομμένο πράσινο ,ήλο και 1 κ.σ. καρύδια ψιλοκομμένα.

Για μια τροπική πινελιά, συνδυάστε το γιαούρτι με ροδάκινο, ανανά, μάνγκο, τριμμένη ζαχαρούχα καρύδα και κομματάκια λευκής σοκολάτας. Είναι σαν επιδόρπιο για πρωινό.

Smoothie με φρούτα
Φοβάστε να δοκιμάσετε ένα smoothie συνδυασμένο με λαχανικά; Όχι πια, μιας και το συγκεκριμένο έχει υπέροχη γεύση. Απλώς συνδυάστε 1 φλιτζάνι σπανάκι, 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ροδάκινα (ελαφρώς αποψυγμένα), 1/2 φλιτζάνι μπανάνα κομμένη σε φέτες, 1/2 ελαφρύ γάλα σόγιας, 1/2 φλ γιαούρτι χωρίς λιπαρά και 1/2 φλιτζάνι τριμμένο πάγο (ή 3 -4 παγάκια).

Ανακατέψτε το και απολαύστε το.

Bowl δημητριακών
Αν και εσείς αγαπάτε τα δημητριακά αλλά τα αποφεύγετε, τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα πραγματικά μεγάλο μπολ δημητριακών με ελάχιστες θερμίδες.

Συνδυάστε 1 φλιτζάνι δημητριακά σίτου, 1 φλιτζάνι δημητριακά ρυζιού, 1/2 φλδημητριακά καλαμποκιού και 1/4 φλδημητριακά με πίτουρο με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Προσθέστε και 1/4 φλ βατόμουρα και 1 φλιτζάνι γάλα σόγιας.

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr