Η μάσκα της γιαγιάς (με το μυστικό ομορφιάς), που δεν έκανε ποτέ ρυτίδες!

Η μάσκα της γιαγιάς (με το μυστικό ομορφιάς), που δεν έκανε ποτέ ρυτίδες!

Μάσκα με γάλα και λεμόνι: η συνταγή της γιαγιάς που αποτελεί εγγύηση για την πρόληψη ενάντια στην εμφάνιση ρυτίδων ή / και τη λείανση των ήδη σχηματισμένων ρυτίδων

Τι θα χρειαστείτε:


-Ελάχιστο φρέσκο γάλα και
-5 με 6 σταγόνες από φρεσκοκομμένο λεμόνι.

Διαδικασία:
Κόβετε ένα φρέσκο λεμόνι στη μέση. Σε ένα φλιτζανάκι του καφέ (μικρό) χύνετε ένα οριζόντιο δάκτυλο φρέσκο γάλα, που σημαίνει 1 με 2 το πολύ εκατοστά γάλα. Προσθέτετε 5 με 6 σταγόνες από το φρεσκοκομμένο λεμόνι. Βρέχετε με τα δυο αυτά υλικά ένα κομμάτι από βαμβάκι. Εφαρμόζετε με ταμποναριστές κινήσεις το μείγμα σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Συμβουλές: Α) Εάν χρησιμοποιείτε βραδινή ενυδατική κρέμα, αφήστε τη μάσκα αντιγήρανσης για 10 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε τις περιοχές όπου χρησιμοποιήσατε τη μάσκα ταμποναριστά με μια πεντακάθαρη βαμβακερή πετσέτα. Εν συνεχεία, βάλτε την ενυδατική σας και πέστε για ύπνο.

Β) Εάν δε χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα νυκτός, όπως πιθανώς να κάνετε αν είστε σε ηλικίες όπως 15 ετών, αφήστε τη μάσκα να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου σας. Αφαιρέστε με χλιαρό νεράκι το πρωί και σκουπίστε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα.

Σημείωση:Επειδή το λεμόνι περιέχει το κιτρικό οξύ, δε σας συνιστούμε να εφαρμόζετε την μάσκα αυτή κατά τις πρωινές ώρες, όταν δηλαδή σκοπεύετε να εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά το βράδυ, 1 με 3 ώρες πριν τον ύπνο.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr