Πλούσια αντιρυτιδική κρέμα νυκτός. Εξειδικευμένη και για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του λαιμού.

Πλούσια αντιρυτιδική κρέμα νυκτός. Εξειδικευμένη και για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του λαιμού.

Ισχυρή αντιριτιδική σύνθεση για λαμπερό δέμα με αιθέρια έλαια και εξειδικευμένη για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του λαιμού.

Το σιτέλαιο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Το φουντουκέλαιο είναι θρεπτικό δίνει μεταλλικά στοιχεία, όπως μαγνήσιο και βοηθάει πάρα πολύ στην ελαστικότητα του δέρματος. Το λάδι από γεράνιο, είναι αντιρυτιδικό. Το μελισσοκέρι είναι βοηθητικό και ενισχυτικό της δράσης της κρέμας και βοηθάει στη συντήρηση της. Το αφέψημα από τα 4 βότανα επαναφέρει την ισορροπία των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το δέρμα, αποκαθιστώντας την απώλεια κυττάρων που καίγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κρέμα σε δροσερές συνθήκες αποθήκευσης διατηρείται 2 μήνες.

Υλικά.

4 κουταλιές αφέψημα με δεντρολίβανο
φασκόμηλο, μαντζουράνα, λεβάντα.

2 κουταλιές φουντουκέλαιο
2 κουταλιές λάδι από γεράνιο
1 κουταλιά σιτέλαιο
2 κουταλιές μελισσοκέρι
1/4 κουταλάκι βόρακας.

Τρόπος παρασκευής.

Την προηγούμενη ημέρα, παρασκευάζουμε το αφέψημα. Βάζουμε 5-10 φυλλαράκια από τα καθένα από τα παραπάνω βότανα (δενδρολίβανο, φασκόμηλο, μαντζουράνα, λεβάντα) σε μικρή κατσαρόλα και τη γεμίζουμε με 1/2 λίτρο βραστό νερό. Σκεπάζουμε αμέσως με πιατάκι και μετά από 3-5 ώρες το σουρώνουμε. Κατόπιν, όταν θα παρασκευάσουμε τη συνταγή, διαλύουμε τον βόρακα στο αφέψημα ανακατεύοντας καλά. Λιώνουμε σε αντικολλητικό σκεύος το κερί και τα λάδια σε πολύ χαμηλή φωτιά. Κατόπιν τα αποσύρουμε από την εστία και προσθέτουμε το νερό με τα βότανα. Χτυπάμε συνεχώς μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα. Το καλλυντικό μας είναι έτοιμο!

Πολύ δυνατή κρέμα αντιγήρανσης για πρόσωπο μάτια και υπε΄ροχο λαιμό!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr