Έχετε σγουρά μαλλιά; Βρήκαμε τα καλύτερα κοντά κουρέματα για εσάς

Έχετε σγουρά μαλλιά; Βρήκαμε τα καλύτερα κοντά κουρέματα για εσάς

Και όμως οι μπούκλες μπορούν να το υποστηρίξουν

Εάν έχετε σγουρά μαλλιά και νιώθετε έμπνευση να αλλάξετε το χτένισμά σας, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να επιλέξετε το κούρεμα. Με τον κρύο καιρό να σας δίνει την ευελιξία να τα έχετε κάτω συνέχεια, το μόνο σίγουρο είναι πως η αλλαγή αυτή θα σας ανανεώσει. Επιπλέον, τα κοντά χτενίσματα είναι μια σημαντική τάση αυτή τη σεζόν. Όμως, το κόψιμο των μαλλιών σας μπορεί να είναι τρομακτικό καθώς πιστεύετε πως με τη δομή που έχουν δε θα διατηρηθούν όπως τα θέλετε. Ίσως δεν είστε σίγουροι ποιο στυλ θα σας ταιριάζει καλύτερα ή ίσως φοβάστε ότι τα κοντά μαλλιά παρέχουν λιγότερη ευελιξία. Εδώ, λοιπόν, μοιραζόμαστε εξαιρετικά κολακευτικά κοντά κουρέματα για σγουρά μαλλιά που σίγουρα θα λατρέψετε.

Εκτός από το να βρείτε το καλύτερο κούρεμα για τα σγουρά μαλλιά σας, η χρήση των κατάλληλων προϊόντων styling είναι επίσης σημαντική και αυτό δε θα πρέπει να το ξεχνάτε.

Curly Lob

Αν διστάζετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή και να χάσετε το μεγαλύτερο μέρος του μήκους σας, το μακρύ lob είναι για εσάς. Τα lob κουρέματα είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης και δείχνουν εκπληκτικά όταν συνδυάζονται με σγουρά μαλλιά. Με μακρύτερα κομμάτια μπροστά και μικρότερο μήκος πίσω, αυτό το στυλ προσθέτει τόνους διάστασης στα μαλλιά σας. Για να διαμορφώσετε το τέλειο αποτέλεσμα εφαρμόστε μια κρέμα υφής σε νωπά μαλλιά και τρίψτε απαλά τα μαλλιά σας για να καθορίσετε τις μπούκλες σας.

Curly Pixie

Όχι μόνο το κούρεμα pixie είναι απίστευτα εύκολο στο στυλ όταν βιάζεστε να βγείτε από το σπίτι, αλλά είναι επίσης ένα κολακευτικό κούρεμα που αφήνει το πρόσωπο και τη δομή των οστών σας να λάμπουν. Τα κοψίματα Pixie συνδέονται συχνά με εξαιρετικά κοντά, ίσια μαλλιά, αλλά μπορείτε να κάνετε οπωσδήποτε αυτό το κούρεμα και με σγουρά μαλλιά. Στο κομμωτήριο, ζητήστε από τον στυλίστα σας ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κόψιμο pixie, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ακόμα να αναδείξετε τις μπούκλες σας. Όταν τα μαλλιά σας είναι νωπά, εφαρμόστε μια μους, που προσθέτει ευκρίνεια και συγκράτηση στις μπούκλες σας και, στη συνέχεια, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα για όμορφη υφή.

Curly Pompadour

Το σγουρό pompadour είναι ένα κούρεμα εμπνευσμένο από ρετρό εποχές που ταιριάζει σε όλους. Διαθέτει περίπου πέντε έως έξι ίντσες μήκος στο επάνω μέρος και πιο κοντές πλευρές για εντυπωσιακή εμφάνιση με vintage ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’50. Αυτή η περικοπή έχει να κάνει με την αύξηση της έντασης! Για να δώσετε στυλ σε αυτό το κούρεμα και να αφήσετε τις φυσικές σας μπούκλες να λάμψουν, εφαρμόστε λίγο ελαφρύ τζελ μαλλιών, μέσα από στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια αναδείξτε τα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να διαμορφώσετε τις μπούκλες σας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Curly Bob

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κλασικό bob κούρεμα – και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια αν έχετε σγουρά μαλλιά. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το styling ενός σγουρού κούρεματος bob είναι η χαμηλή συντήρηση του. Αφήστε τη φυσική σας υφή να λάμψει εφαρμόζοντας οποιαδήποτε προϊόντα styling που χρησιμοποιείτε συνήθως και αφήστε τα νήματα σας να ρέουν. Αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον όγκο στο bob σας, συνδυάστε το με μια πλαϊνή χωρίστρα.

Curly Shag

Τα shag κουρέματα, που συνήθως φτάνουν γύρω από τους ώμους (αλλά μπορούν να προσαρμοστούν για μικρότερα μήκη), διαθέτουν πολλές στρώσεις. Οι στρώσεις μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία κίνησης και διάστασης που είναι ιδανικές για σγουρά μαλλιά, καθώς μερικές φορές οι μπούκλες μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται σε ένα μήκος. Για να φορμάρετε ένα σγουρό shag, εφαρμόστε μια κρέμα ή αφρό για τα μαλλιά για να καθορίσετε τις μπούκλες σας και ολοκληρώστε απλώνοντας μερικές σταγόνες από ένα ενυδατικό λάδι μαλλιών στις άκρες σας.

Buzz Cut with Bangs

Ενώ μπορεί να σκέφτεστε ότι ένα buzz cut θα σας αφήσει με απίστευτα περιορισμένες επιλογές στυλ, σκεφτείτε ξανά. Μπορείτε να έχετε ένα κοντό κόψιμο και να αφήσετε το σγουρό μαλλί σας μπροστά για να προσθέσετε κάτι διασκεδαστικό και νευρικό στην εμφάνισή σας. Μπορείτε επίσης να βάλετε τον hairstylist ή σας να ενσωματώσει σχήματα ή σκιάσεις σε διάφορες περιοχές για να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στα μαλλιά σας.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr