Θεραπεία των γηρασμένων χεριών με ελαιόλαδο.

Θεραπεία των γηρασμένων χεριών με ελαιόλαδο.

Καταπληκτική συνταγή για να σταματήσουν τα χέρια σας να αποκαλύπτουν την ηλικία σας!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από τα χέρια της!
Πράγματι οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται ότι μπορούν με ακρίβεια να υπολογίσουν την ηλικία ενός ατόμου απλά κοιτάζοντας μόνο τα χέρια του.
Τα χέρια μας είναι μία από τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση, με αποτέλεσμα το δέρμα να ταλαιπωρείται, χάνοντας τη φυσική του φρεσκάδα, το σφρίγος και τη λάμψη. Έτσι συχνά και με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται στη ράχη των χεριών σημάδια φωτογήρανσης, όπως πανάδες και δυσχρωμίες, ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας και της έλλειψης εντατικής περιποίησης.
Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε τα χέρια μας όπως φροντίζουμε το πρόσωπο και τα μαλλιά μας, και ίσως ακόμη περισσότερο.
Ακριβώς όπως κάνετε απολέπιση στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος θα πρέπει να κάνετε απολέπιση και στα χέρια σας. Το πήλινγκ θα κάνει το δέρμα στα χέρια σας λείο και μεταξένιο . Αλλά δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα σε ακριβά καλλυντικά προϊόντα, μπορείτε να το κάνετε αυτό με απλά φυσικά συστατικά που πιθανώς να έχετε ήδη στο σπίτι και εμείς θα σας δείξουμε πώς:

Εδώ είναι η συνταγή:

Συστατικά:

ελαιόλαδο
κανέλα
καστανή ζάχαρη

Παρασκευή:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε τα συστατικά και να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα στα χέρια σας, κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα.
Στη συνέχεια ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό και σκουπίστε τα.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr