Το χτένισμα που χαρίζει εφέ άμεσου lifting στο πρόσωπο

Το χτένισμα που χαρίζει εφέ άμεσου lifting στο πρόσωπο

Πώς να αντιγράψετε το sleek bun της Bella Hadid σύμφωνα με τις συμβουλές του celebrity hairstylist Chris Appleton.

Βίκυ Χριστοπούλου

Η Bella Hadid είναι αδιαμφισβήτητα η master των model off-duty looks με τα baggy jeans, τα crop tops, αλλά και τα φαρδιά ανδρικού τύπου πουκάμισα και τις πλεκτές oversized ζακέτες να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του στιλ της.

Model Off-Duty | Το χτένισμα που χαρίζει εφέ άμεσου lifting στο πρόσωπο
Μπορεί να πειραματίζεται συχνά με αξεσουάρ μαλλιών, όπως bucket hats, μεταλλικές στέκες, claw clips και stretchy headbands, ωστόσο το go-to χτένισμά της σε κάθε street style εμφάνισή της δεν είναι άλλο από το κλασικό sleek bun με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για ένα χτένισμα, που εκτός από το ότι ολοκληρώνει με τον πιο cool τρόπο κάθε εμφάνισή της, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα έντονα ζυγωματικά της, αφού χαρίζει εφέ άμεσου lifting στο πρόσωπο.

Bella HadidGetty Images

Μπορείτε πολύ εύκολα να αντιγράψετε το συγκεκριμένο χτένισμα, απλά ακολουθώντας τις οδηγίες του celebrity hairstyist Chris Appleton. Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο μέρη κι έπειτα ψεκάστε μια γενναιόδωρη ποσότητα hairspray στις ρίζες. Στη συνέχεια, μαζέψτε σφιχτά τα μαλλιά προς τα πίσω σε μία αλογοουρά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εφέ lifting στο πρόσωπο. Ψεκάστε την αλογοουρά με hairspray πριν την στριφογυρίσετε γύρω από τον εαυτό της για να δημιουργηθεί ένα bun.

Για ένα αυθεντικό ’90s inspired look, μπορείτε να αφήσετε ελεύθερες τούφες στο μπροστινό μέρος του προσώπου σας, τις οποίες βέβαια θα πρέπει να ισιώσετε χρησιμοποιώντας ένα flat iron. Διαφορετικά, μαζέψτε όλα τα μαλλιά πίσω. Η τελική πινελιά δίνεται με ένα σπρέι λάμψης για το απόλυτο glass hair αποτέλεσμα.

www.harpersbazaar.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr