Για ξεκάθαρα μάτια. Πως θα φτιάξετε το καλλυντικό σας για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους..

Για ξεκάθαρα μάτια. Πως θα φτιάξετε το καλλυντικό σας για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους..

Για όλα φαίνεται να φταίει η κακή κυκλοφορία του αίματος. Η εμφάνιση των μαύρων κύκλων οφείλεται στην απορύθμιση του λεμφικού συστήματος η οποία είναι και το αποτέλεσμα αυτής της κακής κυκλοφορίας. Συνήθως, οι μαύροι κύκλοι, αποτελούν, ένδειξη ανθυγιεινής ζωής. Οι καφέ και οι μπλε κύκλοι οφείλονται στους ολοένα και πιο επιβαρυμένους ιστούς που δεν αποσυμφορίζονται.

Η συγκεκριμένη συνταγή αποσυμφορίζει, τονώνει δυναμικά και λευκαίνει το δέρμα σε αυτήν την τόσο λεπτή και εύθραυστη περιοχή .

Πως θα θεραπεύσετε τους μαύρους κύκλους με έλαια.

Συνταγή:
Σε 40 μλ λαδιού Αχιλλέας (που έχει την απαραίτητη αναζωογονητική λευκαντική δράση την οποία και χρειαζόμαστε)

προσθέτουμε το εξαίσιο αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο μύρου (4 σταγόνες)

αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι (6 σταγόνες )

και 2 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας.

Πρόκειται για συνταγή με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αποσυμφορητική, τονωτική, λευκαντική, ισχυρή αντιρυτιδική, αντιτοξική, αναγεννητική της επιδερμίδας, ισχυρά τονωτική του φλεβικού και λεμφικού συστήματος. Σε περίπτωση που υπάρχουν ευρυαγγείες στην περιοχή των ματιών, θα τις καταπολεμήσει και με τακτική χρήση του καλλυντικού, θα τις σβήσει. Είναι αιμοστατική κυρίως λόγω της χρήσης του λαδιού αχιλλέας που έχει εξαιρετικές εφαρμογές και στην λεύκανση του προσώπου. Σβήνει τις καφέ κηλίδες από πρόσωπο και χέρια. Αυτός είναι κι ένας λόγος που η συνταγή αυτή φοριέται μόνο βράδυ. Το βασικό της έλαιο είναι φωτοτοξικό την ημέρα αλλά πολύ ενεργό το βράδυ.

Μια καλή ιδέα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την θεραπεία σας για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και το πρωί, είναι να προσθέσετε τα ίδια υλικά αντικαθιστώντας το βραδινό έλαιο Αχιλλέας με καροτέλαιο. Το καροτέλαιο δυναμώνει μάλιστα και τις βλεφαρίδες αλλά πέρα από αυτό που αποτελεί παράλληλο όφελος λευκαίνει ως έλαιο βάσης την περιοχή των ματιών. Αποτελεί επίσης και εξαιρετικό αντιγηραντικό λάδι για τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Έχει μαλακτικές και διάσημες προστατευτικές ιδιότητες. Κι επειδή η βιταμίνη ε αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου κα συνεργάζεται άψογα με το καροτέλαιο θα πρόσθετα προαιρετικά και μια σταγόνα βιταμίνς Ε.

Βρείτε την δική σας συνταγή, την δική σας εκδοχή και απολαύστε μάτια με ξεκάθαρο βλέμμα! Καλή σας επιτυχία!

Πρωινή συνταγή για ολοκληρωμένη θεραπεία:

Σε 50 ml λαδιού καρότου

προσθέτουμε αιθέριο έλαιο μύρου (4 σταγόνες)

αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι (6 σταγόνες )

και 2 σταγόνες λεβάντα.

Προαιρετικά προσθέστε 1 σταγόνα βιταμίνης Ε.

Αυτές είναι οι συνταγές για να ξεκουράσετε τα μάτια σας και να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους. Ενισχύστε την προσπάθεια σας με καλή διατροφή. απολαυστικό ύπνο και καλή ψυχολογία. Καλή επιτυχία!!

Υποσημείωση: Το καροτέλαιο αφήνει αρχικά στην επιδερμίδα ένα ελαφρώς υποκίτρινο χρώμα, το οποίο όμως φεύγει γρήγορα και αφήνει τα μάτια λαμπερά και νεανικά. Φορώντας τακτικά καροτέλαιο η φαρμακοποιός μου πάντα σχολιάζει τα αγέραστα μάτια μου.

Τα αποτελέσματα φαίνονται σε δεκαπέντε ημέρες.

Προσοχή! πριν την εφαρμογή κάθε συνταγής κάνετε πάντα το τεστ αλλεργίας.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr