Καλλυντική λύση στο σπίτι αντί για μπότοξ.

Καλλυντική λύση στο σπίτι αντί για μπότοξ.

Εάν συνήθως παίρνετε ενέσιμα όπως το μπότοξ, γεμίστε προσωρινά το δέρμα με πεπτίδια!

Τα καλά νέα είναι ότι η απώλεια μιας ενέσιμης θεραπείας δεν είναι μεγάλο πρόβλημα μπορεί να καλυφθεί και οι γραμμές δεν θα βαθαίνουν τόσο πολύ ώστε να μην  μπορούν να ανακάμψουν, λέει η Rachel Pritzker, MD , πιστοποιημένη δερματολόγος στο Chicago Cosmetic Surgery and Dermatology.

Ενώ περιμένετε τον επόμενο γύρο σας, συνιστά να χρησιμοποιείτε τοπικά προϊόντα που περιέχουν πεπτίδια που εξομαλύνουν προσωρινά τις γραμμές.

Τα πεπτίδια είναι πρωτεΐνες και αποτελούν τα δομικά συστατικά για το κολλαγόνο  το οποίο ως γνωστόν είναι αυτό που διατηρεί το δέρμα χωρίς γραμμές και ελαστικό.

Επιπλέον, «τα πεπτίδια εξουδετερώνουν τη φλεγμονή και μειώνουν συγκεκριμένα ένζυμα τα οποία έχουν την τάση να τρώνε το κολλαγόνο», λέει ο Δρ. Pritzker.

Ρωτήστε επίσης τον δερματολόγο σας σχετικά με τα πεπτίδια και την ιδανική σύνθεση καλλυντικού ώστε να αντικαταστήσετε για λίγο το μπότξ. Η δερματολόγος  Pritzker τονίζει:

“Οι ασθενείς έχουν πολύ καλά αποτελέσματα με το πόδι της χήνας στα μάτια χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν. Εάν δεν μπορείτε να μπείτε στο ιατρείο του δερματολόγου, αυτός είναι ο καταληλότερος τρόπος για να παραμείνετε φρέσκια και χωρίς ρυτίδες βάζοντας απλά ένα καλλυντικό στο σπίτι σας.” 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr