Φτάξε μόνη σου το καλύτερο καλλυντικό λεύκανσης ματιών που σβήνει το πόδι της χήνας. Extra αντιγήρανση.

Φτάξε μόνη σου το καλύτερο καλλυντικό λεύκανσης ματιών που σβήνει το πόδι της χήνας. Extra αντιγήρανση.

 

Η μαγική αλόη θα τονώσει την περιοχή των ματιών σου και θα την αποτοξινώσει από την ακτινοβολία του υπολογιστή και του κινητού. Επίσης η κρέμα θα σου προσφέρει το αιθέριο έλαιο του άρκευθου που ξεκουράζει τους μικρούς μυς γύρω από την περιοχή του ματιού.

Όπως είναι ήδη γνωστό το αιθέριο έλαιο του άρκευθου αποτοξινώνει τις “βρώμικες” περιοχές σαν “σκούπα”. Η συνέργεια των υλικών με τα συστατικά του αγγουριού θα δώσουν το τέλειο φινίρισμα στην άκρη των ματιών,απαλλάσσοντας την όψη τους από το φίλτρο της κούρασης και της πτώσης. Οι 2 σταγόνες καροτέλαιου θα φέρουν εξαιρετικά αντιρυτιδικά αποτελέσματα ενώ μέσα σε δυόμιση εβδομάδες, θα λευκάνουν την περιοχή και θα περιορίσουν τους μαύρους κύκλους!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να την παρασκευάσεις.

10 ml aloe vera
1 σταγόνα βιταμίνη ε
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό αγγουριού
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθου
1 έως και 2 σταγόνες λάδι καρότου.
Τρόπος παρασκευής.
Πολύ απλή διαδικασία παρασκευής. Απλά ανακατεύετε τα υλικά σας, πολύ καλά. Για μια τέλεια υφή τα περνάτε από το πολύ λεπτό σουρωτήρι -τρυπητήρι του τσαγιού και φυλάσσετε το καλλυντικό σας σε ένα σκούρο βαζάκι. Τοποθετείτε την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο και την χρησιμοποιείτε πρωί – βράδυ απλώνοντας τη με μικρά χτυπηματάκια γύρω από τα μάτια.

Μια μικρή ποσότητα αρκεί καθημερινά ώστε να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Διατηρείτε στο ψυγείο μια εβδομάδα.

Αποτελέσματα χρήσης:

Σε δύο εβδομάδες θα δείτε τις ρυτίδες σας να εξαφανίζονται τις σκιές να φεύγουν ενώ η κούραση από τον υπολογιστή και η αποτοξίνωση στην περιοχή θα είναι θεαματική.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr