Φυσικές λύσεις στο σπίτι για τις ρυτίδες πάνω και γύρω απο τα χείλη και το πρόβλημα λύνεται.

Φυσικές λύσεις στο σπίτι για τις ρυτίδες πάνω και γύρω απο τα χείλη και το πρόβλημα λύνεται.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Κάντε απολέπιση στην περιοχή: Το ξηρό δέρμα μπορεί να αυξήσει την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από το στόμα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση στην περιοχή. Η απολέπιση της περιοχής αφαιρεί το ξηρό δέρμα και βοηθά τα χείλη σας να δείχνουν γεμάτα και χωρίς ρυτίδες.

Ενυδατώστε τακτικά: για να περιποιηθείτε γρήγορα τις γραμμές των χειλιών, θα χρειαστεί πολύ απλά να ενυδατώνετε την περιοχή τακτικά. Η ενυδάτωση των χειλιών μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των ρυτίδων και να διατηρήσει το δέρμα σας σφριγηλό.

Όταν θέλετε να μιλήσει η επιστήμη δοκιμάστε το filler:

Η λήψη πληρωτικών για τις ρυτίδες είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις γραμμές των χειλιών. Ορισμένα πληρωτικά, όπως πληρωτικά κολλαγόνου και πληρωτικά υαλουρονικού οξέος, αποδίδουν άμεσα αποτελέσματα.

Η ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΩΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ
Εάν διατηρείτε το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο  συνεχώς όπως ακριβώς και το σπίτι μας που θέλει καθημερινά φρεσκάδα  και φροντίδα, τότε  είναι πιο πιθανό να αναγεννήσετε τα υγιή κύτταρα σας και να επιβραδύνετε την ανάπτυξη των γραμμών στα χείλη.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Φτιάξτε ένα εύκολο DIY scrub ζάχαρης που όχι μόνο καθαρίζει το νεκρό δέρμα, αλλά έχει και υπέροχη γεύση!

Συνδυάστε λοιπόν 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας,

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

και

1 κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα μικρό μπολ.

Τρίψτε απαλά το μείγμα πάνω από τα χείλη σας και το δέρμα πάνω από το στόμα σας για λίγα λεπτά.

Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό την περιοχή και ενυδατώστε επιπλέον με κρέμα. 

Μην το αμελείτε καθώς η χρήση ενός απολεπιστικού δύο φορές την εβδομάδα θα κάνει το στόμα σας πιο απαλό και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Βεβαιωθείτε ότι η ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας παραμένει συνεπής – συνήθως χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να ανταποκριθεί πλήρως το πρόσωπό σας σε μια νέα τεχνική. Εξασκηθείτε με νοιάξιμο και η τεχνική σας θα αποδώσει με θαύματα.

Χρησιμοποιήστε φυσικές θεραπείες στο σπίτι
Οι φυσικές ιδιότητες που βρίσκονται σε τρόφιμα όπως η κανέλα και ο ανανάς έχουν όντως ευεργετικές ιδιότητες. Αυτά τα συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί στην ομοιοπαθητική ιατρική εδώ και αιώνες και είναι ένας φθηνός τρόπος για να αποτρέψετε τη διαδικασία γήρανσης.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ.

Δοκιμάστε να απλώσετε φρέσκο ​​χυμό ανανά στις γραμμές των χειλιών σας και αφήστε τον να σταθεροποιηθεί για περίπου 15 λεπτά πριν τον σκουπίσετε.

Ο ανανάς ο αγαπημένος περιέχει φυσικά οξέα δραστικής απολέπισης και ρίχνει κάτω τα πεθαμένα κύτταρα. Σκεφτείτε ότι “σακατεύει” κάλους. Γιατί; Μα για παρόμοιο λόγο. Τα δραστικά του συστατικά κάνουν απολέπιση. Φυσικά δεν είναι ενέσιμο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά να είστε σίγουρη ότι αναστρέφει τη γήρανση με επιμονή. Μην το κάνετε με άγχος και αυτοματαίωση απλά διασκεδάστε το και θα γίνει!

Επαναλάβετε λοιπόν αυτή την τακτική μερικές φορές την εβδομάδα για να ενισχύσετε την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας και να καταπολεμήσετε αυτές τις λεπτές γραμμές.

Εναλλακτικά, ανακατέψτε μια  πρέζα κανέλας σε σκόνη με ένα φυσικό λάδι και τρίψτε την στο δέρμα σας. Η κανέλα είναι γνωστό ότι διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία στη συνέχεια φέρνει αυξημένα επίπεδα οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στην περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία.

Εκτός από την κανέλα και τον ανανά, μερικές άλλες σπιτικές θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν: χυμό λεμονιού, αλόη βέρα, έλαια και πλιγούρι βρώμης. Αυτά μπορούν να βρεθούν στα περισσότερα οικιακά ντουλάπια και κάνουν εξαιρετική δουλειά συσφίγγοντας το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και γενικά βελτιώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων στο στόμα. 

ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Το MoistureSmooth Color Stick της Neutrogena είναι ένα κραγιόν για τα χείλη  που έχει ελαφριά γυαλάδα και ενυδατική υφή για να απαλύνει την όψη των ρυτίδων των χειλιών.

Insider tip: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γραμμώσετε τα χείλη για να τα κάνετε να φαίνονται και πιο γεμάτα. Δεν έχουμε κανένα συμφέρον απο αυτή την εταιρεία δεν την προτείνουμε εμπορικά απλώς κάναμε εμπορικό ρεπορταζ. Να γνωρίζετε πάντως ότι μπορείτε να κάνετε κι εσείς το δικό σας ρεπορταζ. 

Ένας άλλος φυσικό τρόπος αποφυγής και σβήσιμου των ρυτίδων είναι να απλώνετε τακτικά απλό βούτυρο φαγητού πάνω απο την περιοχή των ρυτίδων. Κάνει εξαιρετική δουλειά!

Άλλη μια γρήγορη λύση μακιγιαζ. Τονίστε με  highlighter το κέντρο του κάτω χείλους ώστε να αποσπάσει την προσοχή.

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας μια μίνι περιποίηση προσώπου με ένα εξαιρετικά ενυδατικό λάδι.

Τα έλαια είναι διάσημα και σεβαστά για τα αντιγηραντικά οφέλη τους δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι—καταπολεμούν τη βλάβη των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες και είναι συνήθως πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Το πιο σημαντικό, είναι φορείς ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης. Δύο ιδιότητες που αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για να αποτρέψετε τις ρυτίδες.

ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΑΣΑΖ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΡΩΤΙΚΟ.

Η Abigail James είναι η καλύτερη στον τομέα του μασαζ ενώ το πρόγραμμα της είναι τετράλεπτο.

ΤΙ ΛΑΔΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Τεχνικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, από λάδι καρύδας έως λάδι από κουκούτσι σταφυλιού ή ελαιόλαδο ή βούτυρο φαγητού όπως προείπαμε. Απλώς κάντε ένα γενναιόδωρο μασάζ στις λεπτές γραμμές γύρω από την περιοχή των χειλιών σας (μπορεί να είναι και αυτοσχέδιο) χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα για πιο σφριγηλή εμφάνιση. Αγάπη και αυτοφροντίδα χρειαζόμαστε για να βλ΄επουμε πάντα τον εαυτό μας ακμαίο και ζωντανό. Όλοι οι παραπάνω τρόποι διώχνουν τις ρυτίδες πάνω απο το στόμα. Στην εποχή μας ξέρουμε τα πάντα γύρω απο την αντιγήρανση. Μην στεναχωριέστε για τις ρυτίδες σας που εμφανίστηκαν ξαφνικά μετά απο έναν γεμάτο και σημαντικό βίο της δικής σας ζωής! Εαν θέλουμε πια στην εποχή μας μπορούμε να τις σβήσουμε και αν το επιθυμούμε πολύ μπορούμε να το κάνουμε γιατί το αξίζουμε! Καλή επιτυχία και χαρά. Κυρίως αυτοαγάπη που κάνει και το βλέμμα μας πιο τρυφερό απέναντι στις γραμμές της ζωής μας.

Ζωή Κυροπούλου.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr