Ο πιο εύκολος και φυσικός τρόπος να ξεβαφτείς σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Ο πιο εύκολος και φυσικός τρόπος να ξεβαφτείς σε λιγότερο από ένα λεπτό!

 

Δοκίμασέ το απόψε κιόλας!
Βιβή Αγγελάκη

Απόψε θα βγούμε, θα ξενυχτήσουμε και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε ένα τέλειο χτένισμα και φυσικά ένα λαμπερό μακιγιάζ (άρα θα βαφτούμε πολύ). Κι αν έναν κανόνα δεν πρέπει –το τονίζω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ- να παραβούμε είναι αυτός του ντεμακιγιάζ: Να ξεβαφτούμε, δηλαδή και να αφαιρέσουμε από το πρόσωπό μας κάθε ίχνος μακιγιάζ.

Ακόμη κι αν έχεις ξεμείνει από προϊόντα ντεμακιγιάζ ή θεωρείς την όλη διαδικασία χρονοβόρα…σου δείχνουμε τον πιο εύκολο, γρήγορο και πάνω απ’ όλα φυσικό τρόπο να ξεβαφτείς φτιάχνοντας το δικό σου ντεμακιγιάζ από 2 super αποτελεσματικά φυσικά υλικά: το αμυγδαλέλαιο και το ροδόνερο.


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις πολύ καλά σε ένα μπολ ίση ποσότητα αμυγδαλέλαιου και ροδόνερου. Στη συνέχεια, ρίξε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσέ το σ’όλο σου το πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις ή εναλλακτικά εμπότισε μερικά pads από βαμβάκι.

Με αυτόν τρόπο το μακιγιάζ θα φύγει πανεύκολα και με μια κίνηση, ενώ στο τέλος δεν χρειάζεται να πλυθείς . Μπορείς να φυλάξεις το υπόλοιπο μείγμα σε ένα δοχείο για την επόμενη φορά.

Το αμυγδαλέλαιο χαρίζει στην επιδερμίδα υγεία και λάμψη ενώ το ροδόνερο την τονώνει με το υπέροχο άρωμά του.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr