Με αυτές τις 3 ασκήσεις ενδυνάμωσης θα χάσετε γρήγορα το λίπος στην κοιλιά (φώτο)

Με αυτές τις 3 ασκήσεις ενδυνάμωσης θα χάσετε γρήγορα το λίπος στην κοιλιά (φώτο)

Ξεκινήστε τες, άμεσα!

Ο χρόνος για να βγούμε και πάλι στις παραλίες, μετρά πλέον αντίστροφα, και αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να μπουν σε πρόγραμμα προκειμένου να χάσουν κάποια κιλά.

Έτσι, αν θέλετε να χάσετε λίπος στην κοιλιά, δείτε τις καλύτερες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας πολύ γρήγορα.

Αν και καμία άσκηση δεν βοηθά στην καύση του λίπους μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή όπως η κοιλιά, μπορείτε να μειώσετε το συνολικό σωματικό λίπος αν υπάρχει θερμιδικό έλλειμμα το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Υπάρχουν ωστόσο ασκήσεις για γρήγορη συρρίκνωση του κοιλιακού λίπους, σύμφωνα με το eatthis.com οι οποίες είναι κινήσεις καύσης θερμίδων και ενδυνάμωσης.

Οι 3 κορυφαίες ασκήσεις ενδυνάμωσης για να χάσετε γρήγορα το λίπος στην κοιλιά

1. Καθίσματα με βάρη

Αυτή η σύνθετη κίνηση στοχεύσει διάφορες μυϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των μηριαίων, των γλουτών, των τετρακέφαλων και του πυρήνα σας. Οι γλουτιαίοι είναι η μεγαλύτερη μυϊκή ομάδα στο σώμα σας, που σημαίνει ότι μπορούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, και ως εκ τούτου, καίτε τις περισσότερες θερμίδες όταν κάνετε κινήσεις που αφορούν τους γλουτούς σας, γι’ αυτό μην είστε χαλαροί! Οι γλουτιαίοι σας μπορούν να σηκώστε πολύ περισσότερο βάρος από όσο φαντάζεστε.

2. Βάρη με λυγισμένη πλάτη

Αυτή είναι μια άλλη σύνθετη κίνηση που κινητοποιεί πολλές μυϊκές ομάδες στην πλάτη και τους δικέφαλους μυς. Επίσης η πλάτη είναι μια από τις μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες στο σώμα σας, που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες όταν κάνετε ασκήσεις που στοχεύουν την πλάτη σας. Όπως και με τα squats, πηγαίνετε όσο πιο κάτω νομίζετε ότι μπορείτε και προσθέστε το βάρος που μπορείτε! Και η πλάτη μπορεί να υποστηρίξει πολύ περισσότερο βάρος από όσο φαντάζεστε.

3. Burpee

Αυτή η κίνηση δεν στοχεύει κάποια συγκεκριμένη ομάδα μυών, αλλά αντ’ αυτού εστιάζει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής αντοχής. Θα στρατολογήσετε τις μυϊκές ομάδες σε όλο το πάνω και κάτω μέρος του σώματός σας, αλλά επειδή δεν υπάρχει βάρος, θέλετε να εστιάσετε στη βελτίωση του ρυθμού σας και να είστε γενικά εκρηκτικοί με κάθε μέρος του burpee.

www.pronews.gr/

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr