Ποιές τροφές αυξάνουν το μέγεθος του γυναικείου στήθους.

Ποιές τροφές αυξάνουν το μέγεθος του γυναικείου στήθους.

Αυτές είναι οι τροφές που στρογγυλεύουν και γεμίζουν καθώς και ανορθώνουν τους ιστούς του γυναικείου στήθους. Πιο συγκεκριμένα:

Τρώτε τροφές που περιέχουν φυτοοιστρογόνα.

Πολλές νόστιμες τροφές περιέχουν φυτοοιστρογόνα , επομένως είναι εύκολο να τα προσθέσετε στη διατροφή σας με μέτρο

Ακολουθούν ορισμένες τροφές που αυξάνουν το μέγεθος του γυναικείου στήθους.

Ξηροί καρποί όπως τα φιστίκια, τα καρύδια, τα κάσιους και τα κάστανα
Ποτά όπως κόκκινο κρασί, λευκό κρασί, μαύρο τσάι και πράσινο τσάι
Φρούτα όπως ροδάκινα, φράουλες και σμέουρα
Σπόροι λιναριού
Πράσινα φασόλια.
Φακές και ρεβίθια
Λίμα και φασόλια
Γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως τυρί και γιαούρτι
Σπόροι τριγωνέλλας
Μπαχαρικά όπως φασκόμηλο, τριφύλλι και ρίγανη
Φρούτα όπως μήλα, κεράσια και δαμάσκηνα
Λαχανικά όπως παντζάρια, καρότα και αγγούρια
Δημητριακά όπως ρύζι, κριθάρι και σιτάρι

Αποφύγετε τη λήψη χαπιών οιστρογόνων ή συμπληρωμάτων οιστρογόνων για να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους.

Ενώ η κατανάλωση τροφών που περιέχουν οιστρογόνα και φυτοοιστρογόνα με μέτρο μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους σας, δεν πρέπει να παίρνετε χάπια οιστρογόνων απλώς και μόνο για αυτόν τον λόγο. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη για αυτά τα χάπια  τότε μιλήστε με το γιατρό σας, αλλά μην πάτε να πάρετε αυτά τα χάπια μόνοι σας.[Δυστυχώς, το ίδιο φάρμακο που αυξάνει το μέγεθος του μαστού έχει συνδεθεί με καρκίνο του μαστού, θρόμβους αίματος και άλλες ασθένειες που σίγουρα δεν αξίζει να το ρισκάρετε για να αυξήσετε το μέγεθος του μαστού σας.

Μην παίρνετε το αντισυλληπτικό  χάπι μόνο και μόνο για να έχετε μεγαλύτερο στήθος. Ορισμένα αντισυλληπτικά χάπια αυξάνουν το μέγεθος του μαστού τον πρώτο καιρό χρήσης. Αυτό δεν κρατάει για πολύ. (το αποτέλεσμα εξαφανίζεται μετά από μερικούς κύκλους).[Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, το αντισυλληπτικό χάπι πιθανότατα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του μαστού, αλλά εάν έχετε επιπλέον λόγους για να θέλετε να ξεκινήσετε από του στόματος αντισύλληψη, μιλήστε με το γιατρό σας για το εάν αυτή είναι η σωστή απόφαση για εσάς. .
Η έναρξη της λήψης του χαπιού μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες δυνητικά δυσάρεστες παρενέργειες, όπως εναλλαγές της διάθεσης και μεγαλύτερες περιόδους, αλλά αυτές οι επιπτώσεις συνήθως υποχωρούν μετά από 3 μήνες.

Να είστε υπομονετικές με το σώμα σας εάν είστε μικρή σε ηλικία και εξακολουθείτε να μεγαλώνετε. Εάν είστε νεαρή κοπέλα, το στήθος σας μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στο πλήρες μέγεθος. Η εφηβεία επηρεάζει τον καθένα διαφορετικά! Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ότι το στήθος σας μπορεί να έχει ήδη φτάσει στο πλήρες μέγεθος του, μπορεί να μεγαλώσει φυσικά μέχρι τα τέλη της εφηβείας σας, ή ακόμα και αργότερα, σε ορισμένες περιπτώσεις, ως μέρος της αναπτυξιακής σας διαδικασίας. Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί φυσικά να πάρετε λίγο βάρος ή να αποφασίσετε ότι το χάπι είναι κατάλληλο για εσάς και το στήθος σας μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο απο ότι υπολογίζετε.

Προσοχή στις απάτες. Μπορεί να δείτε έναν τόνο σχετικών διαφημίσεων για χάπια, συμπληρώματα ή ακόμα και ενέσεις που «αποδεδειγμένα» κάνουν το στήθος σας να μεγαλώσει φυσικά. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγα χάπια ή συμπληρώματα που έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν φυσικά και για τα οποία δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν αρνητικές παρενέργειες. Είναι καλύτερα να αγαπάτε το σώμα σας όπως είναι ή να αλλάξετε τη διατροφή/ασκητική ρουτίνα σας παρά να κάνετε κάτι που μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Διαφορετικά υπάρχει πάντα και ο εξειδικευμένος πλαστικός.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr