Η καλύτερη μάσκα λεύκανσης και αύξησης κολλαγόνου.

Η καλύτερη μάσκα λεύκανσης και αύξησης κολλαγόνου.

Η καλύτερη μάσκα λεύκανσης και αύξησης κολλαγόνου για λεία καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα στο λεπτό.
Μάσκα που προωθεί την αντιγήρανση και την ανανέωση του δέρματος, σε χρόνο μηδέν. Περιέχει βιταμίνη C και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό συστατικό στα κύτταρα του δέρματος , που μεταξύ άλλων επουλώνει παλιά σημάδια ακμής στηρίζοντας παράλληλα και το πρόσωπο.

Μπορείτε να την εντάξετε αυτή την φυσική μάσκα στην ρουτίνα της ομορφιάς σας ως ολιστική θεραπεία του δέρματος που επιφέρει μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα.

Παράλληλα ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος μειώνοντας τις ρυτίδες..

Τροφοδοτεί επίσης το δέρμα με  βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε και η ικανότητά της να προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες του ήλιου, μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη δερματικών διαταραχών. Γι αυτό άλλωστε και ένα απο τα ατού της είναι ότι θεραπεύει τις πανάδες και τις κηλίδες από τον ήλιο.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι

1/2 φλιτζάνι ακτινίδιο
1/4 φλιτζάνι μέλι

Παράλληλα το γαλακτικό οξύ στο γιαούρτι, μαζί με τα άφθονα θρεπτικά συστατικά του, κάνει απολέπιση και ενυδατώνει ταυτόχρονα, φροντίζοντας για την αποκατάσταση του δέρματος. Συσφίγγει σε συνέργεια με τα υπόλοιπα υλικά της μάσκας, τους χαλαρούς πόρους του δέρματος, καταπραΰνει τον κνησμό και δίνει ζωτική θρέψη.

Προσοχή πάρτε όλα τα ωφέλιμα ζωντανά προβιοτικά του, χρησιμοποιώντας μόνο απλό ελληνικό γιαούρτι με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά ώστε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη του για το δέρμα .

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr