DIY ΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

DIY ΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

 

DIY ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων

Όλοι θέλουν πυκνές, λαχταριστές βλεφαρίδες. Αντί να ξοδεύετε μια περιουσία για μεγάλα καλλυντικά εμφυτεύματα και εμπορικούς ορούς, υπάρχει ένας φυσικός και φθηνός τρόπος για να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας.

Το κλειδί για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων είναι το καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι γεμάτο με θρεπτικά λιπαρά οξέα όπως το ρικινελαϊκό οξύ που ενυδατώνουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες σας.

Όπως οι τρίχες στο κεφάλι σας, οι βλεφαρίδες σας μπορεί να στεγνώσουν όταν καταπονείστε υπερβολικά (με μακιγιάζ και καθαριστικά). Οι κατεστραμμένες βλεφαρίδες μπορεί να πέσουν και να λεπτύνουν με την πάροδο του χρόνου. Τα αιθέρια έλαια λεβάντας και δεντρολίβανου είναι γνωστά για τις ικανότητές τους να διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών και είναι ηρεμιστικά και καταπραϋντικά έλαια που είναι τέλεια για ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Εάν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μεγαλώνετε πυκνές βλεφαρίδες, ας τις δημιουργήσουμε.

DIY ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Βιολογικό Καστορέλαιο
Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου 
Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας
Γυάλινο μπουκάλι σταγονόμετρο 2 ml

Γεμίστε το γυάλινο σταγονόμετρο κατά τα 3/4 τ με καστορέλαιο.

Τοποθετήστε 2 σταγόνες απο το αιθέριο  δεντρολίβανο και 2 σταγόνες απο το αιθέριο έλαιο λεβάντας στο μπουκάλι. Κλείστε την συσκευασία και ανακινήστε το απαλά.

Χρήση: εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο.

Το καστορέλαιο δεν θα ερεθίσει το δέρμα ή τα μάτια σας, αλλά φροντίστε να μην εισχωρήσει κανένα από τα έλαια στα μάτια σας – εφαρμόστε τον ορό σε πολύ λεπτές στρώσεις. Αν τύχει να πέσει λίγο στα μάτια σας, μην πλυθείτε για να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τα αραιωμένα αιθέρια έλαια από τις βλεφαρίδες σας με νερό. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε ένα άλλο λάδι όπως γλυκό αμύγδαλο ή καρύδα , για να αφαιρέσετε απαλά τα περιττά έλαια από τις βλεφαρίδες σας και, στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Ο ορός μπορεί να μείνει άνετα στο ράφι για 6 μήνες. Θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα ανάπτυξης σε έναν έως τρεις μήνες. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε αμέσως πόσο απαλές είναι οι βλεφαρίδες σας αμέσως μετά τη χρήση.

www.naturallivingideas.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr