Θαυματουργός χυμός για λάμψη προσώπου όλη την ημέρα! Καθαρίζει το πρόσωπο απο την ακμή. Tο δέρμα στο σώμα ακτινοβολεί!

Θαυματουργός χυμός για λάμψη προσώπου όλη την ημέρα! Καθαρίζει το πρόσωπο απο την ακμή. Tο δέρμα στο σώμα ακτινοβολεί!

ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΥΜΟΣ

Το Glowing Skin Green Juice είναι ο καλύτερος θαυματουργός πράσινος χυμός για υγιές, ενυδατωμένο δέρμα.

Το Glowing Skin Green Juice είναι γεμάτο με ενυδατικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Συστατικά που κάνουν το δέρμα σας υπέροχα φωτογενές και λαμπερό και καθαρό! Το καθαρό, λαμπερό δέρμα, σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ευτυχία. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ TO CLEAR SKIN GREEN JUICE

Αγγούρι – Το αγγούρι αποτελείται κυρίως από νερό και, ως εκ τούτου, είναι απίστευτα ενυδατικό. Τα αγγούρια περιέχουν επίσης βιταμίνη Κ και βήτα καροτίνη που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα σας.
Σέλινο – Το σέλινο περιέχει βήτα καροτίνη, φλαβονοειδή, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά θρεπτικά συστατικά. Είναι πηγή φυτοθρεπτικών συστατικών, που μειώνουν τη φλεγμονή.
Κέιλ – Το λάχανο είναι πλούσιο σε χλωροφύλλη, ένα συστατικό που μειώνει τη φλεγμονή και την ανάπτυξη βακτηρίων στο δέρμα. Το λάχανο είναι επίσης μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, ασβεστίου, βιταμινών του συμπλέγματος Β και βιταμινών C και K.
Λεμόνι – Το λεμόνι είναι πηγή φυτικών ινών και βιταμίνης C, η οποία είναι κλειδί για το ανοσοποιητικό και την υγεία του δέρματος.
Granny Smith Apple  Τα μήλα είναι πλούσια σε πηκτίνη , μια πρεβιοτική ίνα που προάγει την υγιή ανάπτυξη βακτηρίων στο έντερο και την πέψη.
Τζίντζερ – Το τζίντζερ είναι αντιφλεγμονώδες και μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και τα βακτήρια που προκαλούν ακμή.
Glowing Skin Green Juice in Breville Juicer, λεμόνι, λάχανο, σέλινο, τζίντζερ .

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΥΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ
Η παρασκευή πράσινου χυμού απαιτεί μόνο μερικά εύκολα βήματα:

Πλύνετε καλά τα προϊόντα πριν τα αποχυμώσετε.
Προσθέστε στον αποχυμωτή – Περάστε το προϊόν μέσα από τον αποχυμωτή, ξεκινώντας από το λάχανο, μετά το τζίντζερ, το σέλινο, το λεμόνι και το αγγούρι χωρίς ιδιαίτερη σειρά. Προσθέστε το μήλο τελευταίο για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα των άλλων συστατικών.
Απολαύστε ή αποθηκεύστε – Απολαύστε το αμέσως ή μεταφέρετε σε αεροστεγές γυάλινα μπουκάλια. ή κανάτα. Βάλτε το στο ψυγείο ή απολαύστε το εντός 72 ωρών. Μην καταψύχετε.

Λαμπερό δέρμα Ο πράσινος χυμός είναι γεμάτος με αντιφλεγμονώδη προϊόντα που μπορούν να μειώσουν την ανάπτυξη βακτηρίων στο δέρμα σας, η οποία προκαλεί ακμή. Επιπλέον, είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θρέφουν το σώμα σας και μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να ακτινοβολεί.

Πώς να αποκτήσετε καθαρό λαμπερό δέρμα
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει το δέρμα, όλων των οποίων ένας δερματολόγος μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση και τη θεραπεία. Το λαμπερό δέρμα μπορεί να αποκτηθεί με δίαιτες πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, σωστό ύπνο, ενυδάτωση και μειωμένο στρες. Επιπλέον, ένα σωστό πρόγραμμα περιποίησης δέρματος , συμπεριλαμβανομένου του αντηλιακού , μπορεί να περιποιηθεί και να προστατεύσει το δέρμα σας εξωτερικά.

Τι μπορώ να πιω για να κάνω το δέρμα μου καθαρό;
Το νερό, το πράσινο τσάι και ο πράσινος χυμός μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το δέρμα σας. Δεδομένου ότι η ενυδάτωση παίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση της καθαρής επιδερμίδας, αυτά τα τρία ροφήματα μπορούν να σβήσουν και να αποτρέψουν την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλεί την ακμή.

Λαμπερό δέρμα Ο πράσινος χυμός είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, η οποία μπορεί να προκαλέσει εξάρσεις.

Clear Skin Η συνταγή.

Πράσινος χυμός με λεμόνι, λάχανο, τζίντζερ
MY CLEAR SKIN JOURNEY

Το Glowing Skin Green Juice είναι ο καλύτερος θαυματουργός πράσινος χυμός για υγιές, ενυδατωμένο δέρμα. Δίνει στο δέρμα σας μια λάμψη από μέσα, μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της ακμής και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για την προετοιμασία και το χυμό.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
7 λεπτά
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
7 λεπτά

ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
67 kcal

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

-1 ματσάκι λάχανο
-6 κοτσάνια σέλινου
-2 λεμονια
-1 κομματάκι 2 ιντσών τζίντζερ
-2 αγγουράκια
-1 μήλο granny smith (πράσινο μήλο ή ξινόμηλο) κομμένο στη μέση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Καθαρίστε και στεγνώστε τα προϊόντα. Περάστε το προϊόν μέσα από τον αποχυμωτή, ξεκινώντας με το λάχανο, μετά το τζίντζερ, το σέλινο, το λεμόνι και το αγγούρι χωρίς ιδιαίτερη σειρά. Προσθέστε το μήλο τελευταίο για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα των άλλων συστατικών.
Απολαύστε το αμέσως ή μεταφέρετε σε αεροστεγές γυάλινα μπουκάλια, βάζα ή κανάτα για ψύξη και κατανάλωση εντός 72 ωρών. Μην καταψύχετε.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Αποθηκεύστε το Glowing Skin Green Juice σε αεροστεγή γυάλινα μπουκάλια έως και 3 ημέρες στο ψυγείο. Αυτό διασφαλίζει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά πριν ο χυμός μπαγιατέψει.

ΘΡΕΨΗ
Θερμίδες: 67 kcal
Υδατάνθρακες: 16 γρ
Πρωτεΐνη: 2 γρ
Λίπη: 1 γρ
Κορεσμένα λιπαρά: 1 γρ
Πολυακόρεστα λιπαρά: 1 γρ
Μονοακόρεστα λιπαρά: 1 γρ
Νάτριο: 15 mg
Κάλιο: 420 mg
Φυτικές ίνες: 4 γρ
Ζάχαρη: 8 γρ
Βιταμίνη Α: 1595 IU
Βιταμίνη C: 53 mg
Ασβέστιο: 62 mg
Σίδηρος: 1 mg

theheirloompantry.co

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr