Μείωσε το πρήξιμο, τις σκούρες κηλίδες, την ερυθρότητα, την ακμή και την γήρανση με μοσχοκάρυδο! Τα υπέροχα οφέλη του στο δέρμα μας!

Μείωσε το πρήξιμο, τις σκούρες κηλίδες, την ερυθρότητα, την ακμή και την γήρανση με μοσχοκάρυδο! Τα υπέροχα οφέλη του στο δέρμα μας!

Μάσκα όμορφου και νεανικού δέρματος με μοσχοκάρυδο.

Με νόστιμη μυρωδιά δρα κατά της ακμής , καθώς και η κανέλα με την οποία συνδυάζεται το μοσχοκάρυδο σε αυτή την μάσκα, είναι αντιμικροβιακή ενώ το γλυκό αντισηπτικό μέλι, είναι επίσης ένα 100% φυσικό αντιβακτηριδιακό υγραντικό.

Επιπλέον, οι μαύρες κηλίδες , η μελάγχρωση και οι φακίδες, εμφανίζονται στο πρόσωπο μας, λόγω της συνεχούς έκθεσης μας στις ακτίνες UV, της ορμονικής ανισορροπίας, της γήρανσης, ορισμένων φαρμάκων αλλά και δερματικών παθήσεων. Οι μάσκες προσώπου από μοσχοκάρυδο βοηθούν στην εξομάλυνση του αποχρωματισμού και της μελάγχρωσης

Καθώς  η σκόνη μοσχοκάρυδου έχει πάρα πολλά και πολύτιμα οφέλη, βοηθά ακόμη και στην εξισορρόπηση του λιπαρού δέρματος συσφίγγοντας παράλληλα τους πόρους και απολεπίζοντας το δέρμα!

Επιπλέον, η σκόνη μοσχοκάρυδου βοηθά εστη μείωση της φλεγμονής και του ερεθισμού του δέρματος, ενυδατώνει το δέρμα βαθιά, παρέχοντας έτσι πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα και υπέροχο χρωματικό τόνο. Το μοσχοκάρυδο σε σκόνη ταιριάζει πολύ ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα!

Ανακατέψτε

-2 κουταλιές της σούπας μέλι,

-1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο 

-1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

για να σχηματίσετε μια πάστα.

Εφαρμόστε στο πρόσωπο όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη μάσκα και αφήστε το υλικό στο πρόσωπο σας για 30 λεπτά. Μετά το ξέβγαλμα, κάντε μασάζ για μια τρυφερή και φίνα  απολέπιση με κυκλικές κινήσεις ώστε να μειώσετε την ερυθρότητα, το πρήξιμο και την απομάκρυνση του νεκρού δέρματος!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr