Τα καλύτερα φυσικά αντιγηραντικά στοιχεία για αγέραστη επιδερμίδα. Ένα είναι το καλύτερο στον κόσμο!

Τα καλύτερα φυσικά αντιγηραντικά στοιχεία για αγέραστη επιδερμίδα. Ένα είναι το καλύτερο στον κόσμο!

Αντιρυτιδικές κρέμες – 3 κορυφαία φυσικά συστατικά που πρέπει να γνωρίζετε
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συστατικά που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων και άλλες αντιγηραντικές κρέμες που βελτιώνουν το δέρμα σας.

3 καλύτερα φυσικά συστατικά για τη μείωση των ρυτίδων

Ρετινόλη
Τι κάνει η ρετινόλη για το δέρμα μου;

Η ρετινόλη σας χαρίζει αγέραστο δέρμα.

Σωστά! Η ρετινόλη προέρχεται από τη βιταμίνη Α, ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα φυσικά συστατικά που μειώνουν τις ρυτίδες, έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι αναστέλλει τις ρυτίδες του δέρματος, προάγει την ταχύτερη απολέπιση και ανάπλαση του δέρματος και ελαφρύνει τις κηλίδες γήρανσης.

Είναι ασφαλής η χρήση ρετινόλης ;

Η ρετινόλη θεωρείται γενικά ασφαλής για χρήση για σκοπούς αντιγήρανσης.

Ωστόσο, πρέπει να σημειώσετε ότι δεν θα είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να ανεχθούν τις θεραπείες αντιγήρανσης με βάση τη ρετινόλη .

Συχνά, το δέρμα χρειάζεται επεξεργασία μέχρι την ιδανική ποσότητα ρετινόλης που θα πρέπει να εφαρμόζεται για να αποκομίσει τα αντιγηραντικά οφέλη του δέρματος .

Είναι ευρέως γνωστό ότι η τακτική εφαρμογή ρετινόλης λεπταίνει το δέρμα και  το κάνει πιο επιρρεπές σε βλάβες από τον ήλιο.

Εκχύλισμα ελαιόλαδου

Μπορεί το ελαιόλαδο να μειώσει τις ρυτίδες ;

Για αιώνες, το ελαιόλαδο έχει επαινεθεί ως φυσικό καλλυντικό κατά των ρυτίδων.

Όντας ένα από τα φυσικά συστατικά που μειώνουν τις ρυτίδες , η μοναδική σύνθεση του ελαιολάδου που περιλαμβάνει (βιταμίνη Κ και βιταμίνη Ε), είναι ένα από τα ασφαλέστερα αντιρυτιδικά συστατικά.

Με τη βοήθεια αυτών των δύο βασικών συστατικών και την υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, το ελαιόλαδο είναι ένα αγαπημένο συστατικό στα φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας κατά της γήρανσης.

Η βιταμίνη Ε βοηθά στην παροχή σημαντικών ποσοτήτων υγρασίας που βοηθά το δέρμα σας να λειάνει τις ρυτίδες σας.

Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματός  από μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

Η βιταμίνη Κ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου βελτιώνοντας την αποστράγγιση των υγρών και αποτρέποντας τα μπλοκαρίσματα, καθιστώντας το ελαιόλαδο μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών.

Είναι εντάξει να βάζετε ελαιόλαδο στο πρόσωπό σας ;

Ναι, το ακατέργαστο ελαιόλαδο είναι απολύτως ασφαλές για χρήση στο δέρμα , στην πραγματικότητα, το ελαιόλαδο βοηθά στην αναζωογόνηση του .

Απλώστε το σε σταγόνες σε φρεσκοκαθαρισμένη και τονωμένη επιδερμίδα.

Καλλιέργεια καρποκυττάρων Malus Domestica
Malus

Τι κάνει αυτό το συστατικό στο δέρμα μας;

Πρόκειται για βλαστοκύτταρα μήλου που προέρχονται από ένα σπάνιο μήλο που μπορεί να βρεθεί μόνο στην Ελβετία.

Αυτά τα βλαστοκύτταρα δρουν στο γερασμένο δέρμα  με δύο τρόπους.

Πρώτον, παρατείνει τη ζωή των κυττάρων της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τα από το να σπάσουν νωρίτερα και δεύτερον, διευκολύνει την ταχύτερη αναγέννηση του δέρματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε φυτικά βλαστοκύτταρα για το δέρμα σας ;

Δεν μπορείτε να τα πάρετε στην ακατέργαστη μορφή τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκτήσετε είναι χρησιμοποιώντας προϊόντα που χρησιμοποιούν το Malus Domestica Fruit Cell Culture ως βασικό συστατικό της φόρμουλας.

Πολύ δραστικά φυσικά μέσα μείωσης ρυτίδων
Ρόδια:
Εκτός από το ότι είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά, τα ρόδια διαφημίζονται ως ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιγηραντικά συστατικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε ψευδάργυρο.

Ο ψευδάργυρος προσφέρει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην ηρεμία των ερεθισμών του δέρματος, ενώ οι αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες βοηθούν στην ανακούφιση των κηλίδων, συμπεριλαμβανομένης της ακμής. Ελέγξτε τις κορυφαίες αντιρυτιδικές κρέμες με φυσικά συστατικά.

Λάδι καφέ:
Η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη βοηθά στη βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας, εξαλείφοντας τα κολλημένα υγρά και τις τοξίνες από το σύστημά μας, καθώς ταυτόχρονα φέρνει βασικές βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται το δέρμα μας για να επανορθώσει και να ανακάμψει από τη φθορά.

Βιταμίνη Ε:
Ένα αγαπημένο συστατικό των φυσικών κρεμών για τις ρυτίδες, η βιταμίνη Ε συνεργάζεται στενά με τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματός  για την επισκευή, την αποκατάσταση του προστατευτικού στρώματος του δέρματός  και την αναπλήρωση της χαμένης του υγρασίας .

Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει τη δύναμη της βιταμίνης C επιφέροντας ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λειτουργίες ανανέωσης της επιδερμίδας.

Βιταμίνη C:
Τι κάνει η βιταμίνη C στο πρόσωπό μας; Η βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτικές , αναζωογονητικές και στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματός κάτω απο την επιφάνεια του και πάνω απο αυτήν.

Ενεργοποιεί εκ νέου τα κύτταρα του δέρματός , έτσι ώστε να προσφέρει επισκευή και ανάκτηση του δέρματος πιο γρήγορα. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από την υποβάθμιση τους γρηγορότερα από ό,τι γίνεται συνήθως με άλλα υλικά.

Οι στυπτικές ιδιότητες της βιταμίνης C προάγουν μια πιο λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα φωτίζουν τις κηλίδες γήρανσης και άλλες περιοχές που χαρακτηρίζονται από σκούρα μελάγχρωση.

Εκχύλισμα κυτταρικής καλλιέργειας Phaseolus Radiatus Meristem:
Φορτωμένο με βιταμίνες και μέταλλα, αυτό το συστατικό προάγει μια πιο καθαρή, λεία και πιο λαμπερή επιδερμίδα με την υψηλή περιεκτικότητά του σε κάλιο και μαγνήσιο.

Είναι επίσης γεμάτο με βιταμίνη C και σίδηρο που προάγουν την ενίσχυση της ανοσίας και την προστασία από μελλοντικές βλάβες.

Άλφα υδροξυοξέα (AHA):
Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν κιτρικό και γαλακτικό οξύ που προσφέρουν μια ήπια και απαλή απολέπιση του δέρματος που διεγείρει την επιδερμίδα μας ώστε να αναγεννηθεί και να ανανεωθεί πιο γρήγορα.

Πενταπεπτίδιο-48:
Αυτό το συστατικό προάγει την ενισχυμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενισχύει την ποιότητα των ινών του.

Καθώς προσφέρει ταχύτερη αναγέννηση , βοηθά το δέρμα μας να ανακάμψει νωρίτερα από τη βλάβη που προκαλείται από τις αιτίες γήρανσης.

Νιασιναμίδη:
Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες.

Η νιασιναμίδη προάγει την ενισχυμένη κυκλοφορία, φωτίζει τα μαύρα στίγματα, λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες, βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία και προάγει έναν πιο λαμπερό τόνο δέρματος.

Τα φυσικά συστατικά είναι τα καλύτερα για τις κρέμες κατά της γήρανσης


Όσον αφορά τη φροντίδα του γερασμένου δέρματος, τίποτα δεν πλησιάζει τη δύναμη των φυσικών συστατικών για την αναζωογόνηση του και την αποκατάσταση της υγείας και της εμφάνισής του που θα γυρίσουν πίσω τον χρόνο:

Τα φυσικά συστατικά μοιάζουν – προσομοιάζουν και εφάπτονται, με τα συστατικά του δέρματός μας.
Τα φυσικά συστατικά απορροφώνται καλύτερα και βαθύτερα από το δέρμα , επειδή αυτά συμπληρώνουν καλύτερα την επιδερμίδα σε σύγκριση με τα συνθετικά συστατικά.
Τα φυσικά συστατικά δεν είναι φορτωμένα με τοξίνες και άλλα δυνητικά επιβλαβή στοιχεία που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και να βλάψουν τη γενική υγεία και ευεξία μας.
Τα φυσικά συστατικά είναι εγγυημένα ότι δεν προκαλούν παρενέργειες απειλητικές για την υγεία ή απειλητικές για τη ζωή.
Τα φυσικά συστατικά είναι γενικά πιο ήπια για το δέρμα. Είναι ιδανικά για χρήση από άτομα με πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς τύπους δέρματος.
Αγοράζετε πάντα αντιγηραντικά προϊόντα με φυσικά συστατικά για τη μείωση των ρυτίδων

Πώς μπορείτε να αναζητήσετε, να επιλέξετε να αγοράσετε προϊόντα αντιγήρανσης με φυσικά συστατικά;

Κάντε μια προκαταρκτική διαδικτυακή έρευνα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα που είναι καλά διαμορφωμένα και κατασκευασμένα από αξιόπιστους κατασκευαστές.
Μάθετε για τα συστατικά και ερευνήστε τι μπορούν να κάνουν αυτά για το γερασμένο δέρμα . Λάβετε ιδιαίτερα υπόψη σας τα πιο πιεστικά προβλήματα γήρανσης του δέρματος σας.
Εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση που μπορεί να έχετε σε οποιοδήποτε συστατικό, βεβαιωθείτε ότι αυτά τα συστατικά δεν προστίθενται στο προϊόν που σκέφτεστε να αγοράσετε.
Αναζητήστε απόδειξη αποτελεσματικότητας.
Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που εξετάζετε δεν περιέχουν επίσης επιβλαβή συστατικά, συμπεριλαμβανομένων τοξικών συντηρητικών.

Συχνές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Πώς μπορώ να κάνω το δέρμα μου να λάμπει;
Απ.: Σπιτικές θεραπείες για λαμπερό δέρμα :

Λάδι καρύδας
Αλόη
Ενυδάτωση
Αντηλιακό
Καθαρίζω
Αποφύγετε τον καπνό
Υγιεινή διατροφή

Ερώτηση: Ποια φυσικά συστατικά μειώνουν τις ρυτίδες;
Απ.: Φυσικές θεραπείες για τις ρυτίδες :

Αλόη
Μάσκα μπανάνας
Υπερτροφές
Ασπράδια αυγού
Αιθέρια έλαια
Μασάζ
Ελαιόλαδο
Τοπική βιταμίνη C

Ερώτηση: Ποιο συστατικό είναι καλύτερο για τη γήρανση του δέρματος;
Απ.: Η ρετινόλη είναι το καλύτερο συστατικό για τη γήρανση του δέρματος που εμφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Ερώτηση: Είναι η Aloe Vera καλή για τις ρυτίδες;
Απάντηση: Ναι, βοηθά στη φυσική αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα, το οποίο βοηθά περαιτέρω στη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

www.thebeautyinsiders.com/

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr