Συμπλήρωμα  Γλυκομαννάνης για γρήγορο, αποτελεσματικό και υγιεινό αδυνάτισμα.

Συμπλήρωμα Γλυκομαννάνης για γρήγορο, αποτελεσματικό και υγιεινό αδυνάτισμα.

Η γλυκομαννάνη είναι ένα από τα πολλά χάπια απώλειας βάρους με καθόλου ασαφή αποτελέσματα αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι λειτουργεί.

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού Konjac και είναι επίσης ένα πολύ γνωστό βότανο στην ασιατική κουλτούρα, με παράλληλα πολλές χώρες να το χρησιμοποιούν εδώ και χιλιετίες για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και τη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Περιέχει ορισμένα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες που βοηθούν το ανοσολογικό, το μεταβολικό σύστημα και το πεπτικό σύστημα ώστε να λειτουργούν.

Τι κάνει στο σώμα μας;
Η γλυκομαννάνη είναι μια φυτική διαιτητική ίνα που μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανόμαστε χορτάτοι αναγκάζοντας το πεπτικό μας κομμάτι να διευρυνθεί. Έχει επίσης ρόλο στο μεταβολισμό της γλυκόζης και στο σχηματισμό δεσμών με λιπίδια στο σώμα. Στα οποία επιτρέπει να ρέουν, χωρίς να απορροφώνται.

Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους αφού βοηθά στη ρύθμιση της όρεξής μας και στην καύση επιπλέον σακχάρων στο σώμα μας.

Αυτή η υδατοδιαλυτή, φυσική διαιτητική ίνα, προέρχεται από τις ρίζες του φυτού konjac, γνωστό και ως ελέφαντα γιαμ.

Η γλυκομαννάνη είναι χαμηλή σε θερμίδες, καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι και καθυστερεί την κένωση του στομάχου. Μειώνει επίσης την απορρόφηση πρωτεΐνης και λίπους και τροφοδοτεί τα ευεργετικά βακτήρια του εντέρου .

Η εξαιρετική του ικανότητα να απορροφά νερό πιστεύεται ότι είναι αυτό που το κάνει τόσο αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Μια κάψουλα μπορεί να μετατρέψει ένα ολόκληρο ποτήρι νερό σε gel.

Ως δυνητικό βοήθημα απώλειας βάρους, η γλυκομαννάνη έχει την ικανότητα να δημιουργεί όγκο που, με τη σειρά του, προκαλεί αισθήσεις πληρότητας. Αυτά τα συναισθήματα πληρότητας μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Είναι επίσης πηγή διαλυτών φυτικών ινών που επιβραδύνουν την απορρόφηση της ζάχαρης και της χοληστερόλης και βοηθούν στην πέψη.

Για να επιτευχθεί αυτό, η γλυκομαννάνη σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη στο τοίχωμα του εντέρου, η οποία παρατείνει το χρόνο που η τροφή παραμένει στο στομάχι, αυξάνει τα αισθήματα πληρότητας και μειώνει την πείνα . Είναι επίσης χαμηλό σε θερμίδες, καθιστώντας το ένα δυνητικά αποτελεσματικό βοήθημα απώλειας βάρους. 

Σημείωση: ενημερώστε τον ειδικό που σας παρακολουθεί ειδικά εαν γνωρίζετε ότι πάσχετε απο κάποιο χρόνιο νόσημα.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr