Πριν φορέσεις φούστα κάνε scrub σώματος – H DIY συνταγή για απόλυτη λάμψη της επιδερμίδας

Πριν φορέσεις φούστα κάνε scrub σώματος – H DIY συνταγή για απόλυτη λάμψη της επιδερμίδας

Ο καιρός φτιάχνει, οι φούστες θα βγουν από την ντουλάπα οπότε… η επιδερμίδα των ποδιών πρέπει να είναι λαμπερή και απαλή!

Ο καιρός από αύριο θα είναι – επιτέλους- ανοιξιάτικος. Ο ήλιος θα λάμπει, η θερμοκρασία θα ανέβει και σιγά-σιγά θα θελήσεις κι εσύ να φορέσεις μία φούστα. Να απαλλαχτείς πια από τα μακριά και ζεστά παντελόνια σου και να βάλεις ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Για να νιώσεις, ωστόσο, αυτοπεποίθηση χρειάζεται να έχεις και υπέροχο, λαμπερό και απαλό δέρμα.

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα, φυσικά, με ένα scrub. Η απολέπιση είναι το μυστικό για να δείχνει και να είναι η επιδερμίδα σου υπέροχη. Και για αυτό ακριβώς σου έχω την τέλεια σπιτική συνταγή.

 

3 λάθη που κάνεις με το scrub και δεν βλέπεις αποτέλεσμα στο δέρμα σου
Πριν φορέσεις, λοιπόν, τη φούστα ή το φόρεμά σου για να εγκαινιάσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, δοκίμασε το παρακάτω DIY scrub σώματος και θα με θυμηθείς.

Η συνταγή για το body scrub λάμψης της επιδερμίδας
Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

 

½ κούπα λάδι καρύδας

Κατακάθι ελληνικού καφέ

1 φακελάκι πράσινο τσάι

2 κουταλιές αλεσμένο ginger

 

Βάλε το λάδι καρύδας να λιώσει εντελώς στον φούρνο μικροκυμάτων και βράσε το πράσινο τσάι. Μέσα σε ένα μπολ ρίξε το λιωμένο λάδι καρύδας, ένα φλιτζανάκι πράσινο τσάι, το κατακάθι του καφέ και 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο ginger.

Βάλε το μείγμα σε παγοθήκες, τοποθέτησέ τις στην κατάψυξη και άσε τις να γίνουν παγάκια. Στη συνέχεια, πάρε ένα παγάκι και τρίψε το σε όλο το σώμα σου, από την κορυφή ως τα νύχια. Εντάξει, στην αρχή μπορεί να παγώσεις, αλλά βλέποντας πόσο απαλή και λαμπερή θα γίνει η επιδερμίδα σου στο τέλος- όταν θα έχουν απομακρυνθεί τα νεκρά κύτταρα- θα σε ευχαριστείς για το δώρο που σου έκανες.

Α! Και εννοείται πως μπορείς να διατηρήσεις στην κατάψυξή σου τα παγάκια-scrub για όσο καιρό θέλεις. Και μία με δύο φορές την εβδομάδα να κάνεις αυτό το ιδιαίτερο, ξεχωριστό και απόλυτα αποτελεσματικό scrub.

www.queen.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr