Πώς να κάνετε επιτυχημένη δίαιτα στη δουλειά.

Πώς να κάνετε επιτυχημένη δίαιτα στη δουλειά.

Η διαχείριση ενός υγιούς βάρους και ενός υγιούς τρόπου ζωής μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα γραφείο όλη την ημέρα. Επιπλέον, έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και το να αφιερώνετε χρόνο για πιο υγιεινές συνήθειες μπορεί να σας κουράζει. Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε αυτοπροσώπως, κάθε γραμμάριο προσπάθειας. μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Η διατήρηση της μακροπρόθεσμης υγείας σας είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να προστατεύσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Λιγότεροι ιατρικοί λογαριασμοί σημαίνει περισσότερα χρήματα στο ταμείο συνταξιοδότησης ή των διακοπών σας. Συνεχίστε να διαβάζετε τρόπους για να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους—ένα βήμα τη φορά.

Άσκηση στο χώρο εργασίας
Η τακτική άσκηση ελέγχει το βάρος , μειώνει τον κίνδυνο για ασθένειες και μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής. Εάν σας περιορίζει ο χρόνος, μην ανησυχείτε. Ακόμη και πέντε λεπτά σωματικής δραστηριότητας μπορούν να κάψουν θερμίδες και να οξύνουν τη σκέψη σας για να τηρήσετε αυτή τη μεγάλη προθεσμία για τον στόχο σας.

Εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου σας, σχεδιάζοντας γρήγορες και εύκολες ασκήσεις στο χώρο εργασίας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια προπόνηση . Ξεκινήστε το πρωινό σας με διατάσεις για να ρέει το αίμα σας. Μπορεί να νιώθεις ωραία να κάνεις κάτι πριν ξεκινήσει η εργάσιμη μέρα.
Ασκηση: διατηρήστε τη δυναμική με ασκήσεις γραφείου όλη την ημέρα – δεν απαιτείται εξοπλισμός γυμναστικής. Δοκιμάστε πιέσεις γραφείου, βυθίσεις τρικεφάλου καρέκλας, squats, lunges και άλλες ασκήσεις. 

Σήκω πάνω. Το να κάθεσαι όλη μέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας – και σε ορισμένες περιπτώσεις , ένας αδρανής τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Το να στέκεστε περισσότερο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη και πόνου στην πλάτη και στους ώμους.

Η μετάβαση από το καθιστικό στο όρθιο όλη μέρα μπορεί να γίνει στο γραφείο σας ρυθμίζοντας ένα χρονόμετρο για 30 έως 60 λεπτά την ημέρα μέχρι να προσαρμοστείτε. Μιλήστε με τον προϊστάμενό σας σχετικά με την εργονομία του χώρου εργασίας και ρωτήστε τον πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα όρθιο γραφείο.

Ενσωματώστε την άσκηση στην πολυάσχολη μέρα σας. Βάλτε κρυφά την άσκηση στη ρουτίνα σας σε μέρες γεμάτες συναντήσεις. Σταθείτε όρθιοι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, αν μπορείτε. Προχωρήστε στο μεσημεριανό γεύμα. Κάντε μια μικρή βόλτα και πάρτε λίγο καθαρό αέρα.

Περπατήστε. Το περπάτημα μπορεί να ενισχύσει την ψυχική και σωματική σας υγεία και να βελτιώσει την απόδοση στην εργασία. Παρκάρετε πιο μακριά από τη δουλειά, ανεβείτε τις σκάλες ή ξεκινήστε μια ομάδα πεζοπορίας με συναδέλφους.
Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της άσκησης και πόση σωματική δραστηριότητα μπορεί να χρειαστείτε.

Διατροφή στο χώρο εργασίας
Μείνετε ενυδατωμένοι. Η γεμάτη ρουτίνα, σας διευκολύνει να ξεχάσετε την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα νερού που πρέπει να πιείτε. Σκεφτείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας ενυδατικά φρούτα και λαχανικά, όπως αγγούρια, μαρούλι, μπρόκολο και άλλες τροφές πλούσιες σε νερό.
Προγραμματίστε πιο υγιεινά γεύματα και σνακ. Το να τρώτε πιο υγιεινά είναι πιο εύκολο όταν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Αφιερώστε μια μέρα την εβδομάδα στο παντοπωλείο και προετοιμάστε τα γεύματα έγκαιρα. Η προ-συσκευασία των γευμάτων και των σνακ σας,  διατηρεί άνετα τον έλεγχο της διατροφής σας.

Μην ξεχνάτε τις φυτικές ίνες και την πρωτεΐνη. Οι φυτικές ίνες και η πρωτεΐνη σας βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ισορροπήστε τη διατροφή σας. Το πιάτο σας πρέπει να είναι το μισό λαχανικά και φρούτα, το ένα τέταρτο πρωτεΐνης και το ένα τέταρτο δημητριακών ή υδατανθράκων. Μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος, να μειώσετε τις λιγούρες και να σας κρατήσει γεμάτους ενέργεια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Κάντε τις θερμίδες σας να μετρούν. Οι θερμίδες δίνουν στο σώμα σας ενέργεια. Πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε για να χάσετε βάρος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ένας τρόπος για να κάψετε θερμίδες. Κατεβάστε μια εφαρμογή μέτρησης θερμίδων για να παρακολουθείτε την πρόσληψη και να μειώσετε το μέγεθος της μερίδας σας.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους; Εξερευνήστε πώς να προετοιμαστείτε για επιτυχία στην απώλεια βάρους .

Μειώστε το άγχος
Πιθανότατα έχετε δει το «Λειτουργεί καλά υπό πίεση» ως επιθυμητή δεξιότητα στις περιγραφές θέσεων εργασίας. Το γεγονός είναι ότι όλοι βιώνουν στρεσογόνους παράγοντες που σχετίζονται με την εργασία – και κάποιο άγχος είναι κακό για την υγεία σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά πράγματα για να διαχειριστείτε το άγχος και να μετατρέψετε τους στρεσογόνους παράγοντες σε καύσιμο για παραγωγικότητα και προσωπική ανάπτυξη.

Κοιμήσου αρκετά. Αν και δεν έχουν όλοι ένα ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας, ο κακός ύπνος είναι ένας κορυφαίος παράγοντας κινδύνου για αύξηση βάρους και παχυσαρκία. Διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου και τρώτε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή για να μειώσετε το άγχος και να προάγετε τον καλύτερο ύπνο.

Εξασκηθείτε στη συνειδητότητα . Το Mindfulness μπορεί να βοηθήσει το μυαλό σας να χειριστεί και να προσαρμοστεί στο εργασιακό άγχος. Δοκιμάστε την προσεκτική προπόνηση για τη γενική σας υγεία.
Νιώθεις σαν αυτό που τρως . Αυτό που τρώτε μπορεί να κάνει ή να χαλάσει την ικανότητά σας να αφομοιώσετε το στρες. Προσθέστε αυτές τις κορυφαίες τροφές για να ανακουφίσετε το άγχος στην πιο υγιεινή εργασιακή σας διατροφή.

Η διάθεσή σας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που τρώτε
Το εργασιακό άγχος μπορεί να στείλει το σώμα σας σε κατάσταση μάχης ή φυγής, να ενεργοποιήσει την αντίδραση του σώματός σας σε μια πιθανή απειλή. Το φαγητό είναι μια κοινή απάντηση στο στρες, επειδή το σώμα  θέλει να αποκτήσει περισσότερη ενέργεια. Καταπολεμήστε τη λαχτάρα σας για πρόχειρο φαγητό με τέσσερις συμβουλές για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής .

Πότε να αναζητήσετε θεραπεία
Αν και δεν θέλετε να καθυστερήσετε στην δημιουργία ενός πιο υγιή εαυτού, αναρωτηθείτε: «Είμαι έτοιμος για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου;» Είναι πιο πιθανό να πετύχετε τους στόχους σας όταν δεσμεύεστε να αλλάξετε. Η διαχείριση του βάρους στο χώρο εργασίας είναι πιο κρίσιμη εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας που αυξάνουν τον κίνδυνο παχυσαρκίας. Μάθετε περισσότερα για την παχυσαρκία και τις περίπλοκες προκλήσεις θεραπείας της .

Ζυγίζοντας τις επιλογές σας
Εστιάστε σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε και να θυμάστε ότι η απώλεια βάρους δεν έχει να κάνει με άμεσες αλλαγές και αποτελέσματα. Μάθετε περισσότερα και προγραμματίστε ένα ραντεβού όταν θα είστε έτοιμοι να ανακτήσετε τη ζωή σας με ασφαλή, βιώσιμα προγράμματα απώλειας βάρους .

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr