8 μη αλκολούχα ροφήματα για  να χαλαρώσεις στο τέλος της ημέρας.

8 μη αλκολούχα ροφήματα για να χαλαρώσεις στο τέλος της ημέρας.

Όλοι μας περνάμε δύσκολες μέρες γεμάτες δουλειά και υποχρεώσεις και πολύ συχνά καταφεύγουμε στο αλκοόλ για να χαλαρώσουμε πριν τον ύπνο. Καθώς όμως αυτό είναι εξαιρετικά βλαβερό και διαταράσσει τον ύπνο μας, η καλύτερη επιλογή είναι να χαλαρώσουμε με ένα ρόφημα που δεν περιέχει οινόπνευμα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για χαλάρωση στον καναπέ με ταινία ή ένα καλό βιβλίο και το ρόφημά σας.

Χυμός κεράσι

Ο χυμός κεράσι είναι γνωστός για τα πολλαπλά του οφέλη στην υγεία μας και τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Βοηθά στην διαχείριση των συναισθημάτων μας μετά από μια δύσκολη μέρα και είναι πεντανόστιμος.

Ζεστό γάλα

Τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό ποτήρι γάλα που θα μας θυμίσει εποχές που ακόμη ήμαστε παιδιά. Η τριπτοφάνη που αυτό περιέχει αυξάνει επίσης τα επίπεδα της σεροτονίνης μας, ανακουφίζοντάς μας από το στρες.

Πράσινο τσάι

Όχι απλά κόβει την όρεξή μας και βοηθά στη διατήρηση του βάρους μας στα σωστά επίπεδα, αλλά αυξάνει τη συγκέντρωση και μας δίνει το πολυπόθητο boost σε διάθεση και ενέργεια.

Φρέσκος χυμός ή smoothie

Ένας φρέσκος χυμός ή ένα smoothie παρέχει στον οργανισμό μας την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στην ακραία πίεση της καθημερινότητάς μας και μας χαλαρώνει στις δύσκολες στιγμές.

Ζεστή σοκολάτα

Αν και οι θερμίδες της είναι πολλές, δεν υπάρχει τίποτα πιο comforting από μια ζεστή σοκολάτα, με marshmallows ή σαντιγί.

Χαμομήλι

Το πλέον χαλαρωτικό ρόφημα που μας προσφέρει τον καλύτερο πιθανό ύπνο. Θα ξυπνήσετε την επόμενη μέρα με απίστευτη ευεξία.

Mate

Το mate έχει έντονη, πικρή γεύση που δεν ταιριάζει σε όλους, είναι όμως μια από τις καλύτερες επιλογές για ακραία χαλάρωση στη στιγμή. Πίνεται αυστηρά με καλαμάκι.

Νερό καρύδας

Εξαιρετική πηγή θρεπτικών ουσιών και ανακουφιστικό για το στρες, αφού επαναφέρει την ισορροπία ηλεκτρολυτών στον οργανισμό μας.

allyou.gr

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr