Πάγος στο πρόσωπο για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα

Πάγος στο πρόσωπο για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα

Η Bella Hadid βρίσκετα στην κορυφή των πιο γνωστών και επιτυχημένων μοντέλων στον κόσμο. Το δείχνει, άλλωστε, και στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της beauty tips για λαμπερό δέρμα, που η ίδια ακολουθεί.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και βίντεο από τα steps προετοιμασίας της πριν από μια πρωινή φωτογράφιση και πιο συγκεκριμένα, πώς καταφέρνει να τονώσει την επιδερμίδα της. Το beauty hack, που μας εντυπωσίασε όλους, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μπολ με παγάκια. Πριν από κάθε φωτογράφιση, το μυστικό της είναι ο πάγος στο πρόσωπο για κάποια δευτερόλεπτα και έπειτα συνεχίζει με το μακιγιάζ της. Για να το κάνει καθημερινά, κάτι παραπάνω θα ξέρει και διατηρείται τόσο όμορφη και φρέσκια. Δες το βίντεο παρακάτω, για να μάθεις ακριβώς πώς το κάνει!

 

Πάγος στο πρόσωπο για λαμπερό δέρμα!

 

Η δράση του πάγου: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, ο πάγος στο πρόσωπο λειτουργεί και σαν φυσικό botox. Συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση των πόρων και των ρυτίδων, χαρίζοντας φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανορθωτικά αποτελέσματα. Η δύναμη του πάγου παρεμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων και παρέχει ελαστικότητα που διαρκεί. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι σύντομη, αφού η εκτεταμένη επαφή του προσώπου με τον πάγο, μπορεί να προκαλέσει έντονο ερεθισμό στο δέρμα μας. Για αυτόν το λόγο και η Bella Hadid κάνει γρήγορες κινήσεις κατά την εφαρμογή. Εκτός από το πασίγνωστο μοντέλο, πολλοί διάσημοι ορκίζονται σε αυτό το απλό και προσιτό beauty hack και το προτιμούν έναντι άλλων ακριβών θεραπειών.

Πού βοηθάει, τελικά, ο πάγος στο πρόσωπο;
Μειώνει το πρήξιμο μετά από τον ύπνο
Βοηθάει στην ακμή
Μειώνει τους μαύρους κύκλους
Προσδίδει φρέσκο και λαμπερό δέρμα
Ανακουφίζει από το ηλιακό έγκαυμα
Συσφίγγει τους ιστούς και τους πόρους της επιδερμίδας
Άμεσα αποτελέσματα για lifting effect

Να τονίσουμε, επιπλέον, ότι εκτός από τη λεκάνη με τα παγάκια, που χρησιμοποιεί το μοντέλο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας τα οφέλη της κρυοθεραπείας. Μια ακόμη ασφαλής επιλογή είναι να τοποθετήσεις τις μάσκες προσώπου σου στην κατάψυξη πριν τη χρήση τους. Έτσι, θα είναι σαν να βάζεις πάγο, αλλά χωρίς τον κίνδυνο του ερεθισμού.

Όπως αναφέρει και η ειδικός στην περιποίηση προσώπου Kate Somerville, που δήλωσε σε συνέντευξη στο Cosmopolitan:

Ο πάγος στο πρόσωπο για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος θεραπευτής”. – Kate Somerville

www.ediva.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr