7 Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια!

7 Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια!

Τα καστανά μάτια μπορούν να αναδειχθούν πολύ όμορφα με το σωστό μακιγιάζ. Με τα σωστά βήματα μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά από ότι ήδη είναι. Μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και την ψευδαίσθηση ενός πιο ανοιχτόχρωμου ματιού!

Για όμορφα makeup looks σε καστανά μάτια λοιπόν δεν έχεις παρά να παίξεις με τις σκιές και τα μολύβια ματιών. Στο ediva.gr θα βρεις 7 τρόπους με τους οποίους μπορείς να αναδείξεις στο μέγιστο τα καφέ σου μάτια!

7 Μακιγιάζ να αναδείξεις τα καστανά σου μάτια!

1. Δημιούργησε looks με γυαλιστερές σκιές!

Οι γυαλιστερές σκιές είναι ιδανικές για τα καστανά μάτια καθώς δίνουν την απαραίτητη λάμψη και φως στο βλέμμα σου. Οι λαμπερές σκιές είναι αρκετές για ένα γρήγορο μακιγιάζ στο οποίο θες να δώσεις βάση στα μάτια. Προτίμησε τις στα βραδινά σου μακιγιάζ ή στα βαψίματα σου για επίσημες περιστάσεις.

2. Soft glam μακιγιάζ για καφέ μάτια

Το soft glam makeup είναι χαρακτηριστικό look που κολακεύει τα καστανά μάτια. Οι γήινες αποχρώσεις σε θερμούς τόνους είναι πολύ όμορφες στα καστανά μάτια, τόσο στις μελαχρινές όσο και στις ξανθές γυναίκες. Το βάψιμο αυτό μπορεί να σταθεί και την ημέρα με ένα nude κραγιόν αλλά και το βράδυ με ένα πιο έντονο χρώμα στα χείλη!

3. Έντονο μαύρο μολύβι!

Το μολύβι ταιριάζει υπέροχα στα καστανά μάτια καθώς το έντονο μαύρο έρχεται σε αντίθεση με το καφέ και το κάνει να φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμο. Με μολύβι μπορείς να δημιουργήσεις και ένα πιο γατίσιο look προσθέτοντας μια γραμμή eyeliner, πάλι σε μαύρο χρώμα ως συνέχεια του μολυβιού ματιών!

4. Smokey eye για να τονίσεις τα καστανά μάτια!

Το smokey eye είναι ένα look που ενώ είναι αρκετά σκούρο και έντονο, μπορεί να τονίσει όμορφα τα καστανά ή ακόμα και τα σκούρο καφέ μάτια. Smokey βάψιμο δεν είναι απαραίττα το έντονο μαύρο μάτι. Μπορείς αντί για μαύρο χρώμα σκιάς να χρησιμοποιήσεις καφέ. Το αποτέλεσμα θα είναι λίγο πιο γλυκό και διακριτικό!

5. Από έντονα χρώματα προτίμησε το μπλε και το μοβ!

Όσον αφορά τα πιο έντονα χρώματα, οι καταλληλότερες αποχρώσεις για τα καστανά μάτια είναι το μπλε και το μοβ. Τα χρώματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το καφέ και το αναδεικνύουν μοναδικά.

6. Σκιά κάτω από το μάτι!

Ένα ακόμα makeup trick για να αναδείξεις τα καστανά σου μάτια μέσα από το μακιγιάζ είναι το να βάλεις σκιά στη κάτω μεριά του ματιού. Είναι και μια ωραία ιδέα για πρωτότυπο μακιγιάζ, εάν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό!

 

7. Δώσε φως στην εσωτερική γωνία του ματιού με λίγη σκιά!

Η σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι ένα πρόσφατο makeup trend που σκοπό έχει να φωτίσει τα μάτια σου και να ‘ανοίξει’ το βλέμμα σου. Η μικρή πινελιά αυτή δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη στο μακιγιάζ σου και δίνει μια διαφορετική αίσθηση σε κάθε βάψιμο σου.

Η λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού είναι μια βασική επιλογή, εάν όμως έχεις επιλέξει ένα απαλό, nude βάψιμο μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα για παραπάνω ενδιαφέρον!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr