Επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός προσώπου στο σπίτι με ελαιόλαδο. Πως θα το κάνεις.

Επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός προσώπου στο σπίτι με ελαιόλαδο. Πως θα το κάνεις.

Οφέλη από το ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο θεωρείται το πιο κοντινό λάδι που ταιριάζει με τη χημική δομή των φυσικών ελαίων του δέρματός μας. Εκτός από το ότι προσφέρει λαμπερό και υγιές δέρμα, βοηθά επίσης στην καταπολέμηση άλλων δερματικών προβλημάτων όπως τα μαύρα στίγματα και τα λευκά στίγματα. Τα καλύτερα οφέλη του ελαιολάδου για το δέρμα είναι τα εξής:

Πλούσιο σε Αντιοξειδωτικά
Το ελαιόλαδο περιέχει άφθονα αντιοξειδωτικά όπως το ελαϊκό οξύ και το σκουαλένιο που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την επιβλαβή επίδραση των ελεύθερων ριζών που τείνουν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος .

 Ενυδατική κρέμα
Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική ενυδατική κρέμα καθώς περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα. Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και τείνει να το διατηρεί λείο, ελαστικό και λαμπερό .


Δεδομένου ότι είναι μια καλή ενυδατική κρέμα, βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και την αποτρέπει από το να στεγνώσει κατά τους χειμώνες, ενώ την κάνει ελαστική και λαμπερή ταυτόχρονα.

Θεραπεία για τα μαύρα στίγματα και τα λευκά στίγματα
Το ελαιόλαδο είναι μια φυσική θεραπεία για τα μαύρα στίγματα και τα λευκά στίγματα. Ξεβουλώνει τους πόρους απορροφώντας τις ακαθαρσίες που συσσωρεύονται φροντίζοντας έτσι τα λευκά και τα μαύρα στίγματα .

 Θεραπευτική και Αναζωογονητική
Με τακτικό μασάζ με ελαιόλαδο, μπορεί να εξαφανίσει τα σημάδια των σπυριών, καθιστώντας έτσι το δέρμα χωρίς ατέλειες .

 Επανορθώνει τα κύτταρα του δέρματος
Λέγεται ότι το ελαιόλαδο επιδιορθώνει τα κύτταρα του δέρματός μας φυσικά σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο ακριβό προϊόν ομορφιάς. Περιέχει βιταμίνη Ε, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες που ενισχύουν τον κύκλο εργασιών των κυττάρων του δέρματος κάνοντας το υγιές και λαμπερό από μέσα 

Αντιμικροβιακό στη φύση
Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων καθώς ασκεί αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε μια ποικιλία βακτηρίων, μυκήτων και ιών .

Μειώνει τις φλεγμονές
Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ελαιολάδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών φλεγμονών του σώματος .

Ωστόσο, φροντίστε να πάρετε «εξαιρετικό παρθένο» ελαιόλαδο για την περιποίηση ομορφιάς σας. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προτείνεται για χρήση επειδή δεν είναι μια ραφιναρισμένη μορφή του λαδιού. Ως εκ τούτου, έχει όλες τις θρεπτικές του αξίες διατηρημένες.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρήσης ελαιολάδου για λαμπερό δέρμα. Οι καλύτεροι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη είναι ο εξής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα;

θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Πανί προσώπου
Ζεστό νερό

Τι πρέπει να κάνετε
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, κάντε μασάζ με το λάδι στην περιοχή του προσώπου σας με κυκλικές κινήσεις. Προσπαθήστε να τρίβετε σταθερά τη μύτη, τα μάγουλα και το μέτωπό σας.
Τώρα, βουτήξτε το πανί προσώπου σε ζεστό νερό. Πιέστε και κρατήστε το ύφασμα προσώπου σταθερά στο πρόσωπό σας μέχρι να πέσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Αφαιρέστε το πανί και ξεπλύνετε με ζεστό νερό ξανά. Αυτή τη φορά, αντί να πιέσετε το πανί, προσπαθήστε να το τρίψετε απαλά σε όλο το πρόσωπό σας ενώ προσπαθείτε να αφαιρέσετε το πάνω στρώμα του ελαιολάδου.
Στεγνώστε το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα.

Πόσο συχνά πρέπει να το κάνετε αυτό
Επαναλάβετε κάθε πρωί και βράδυ. Θα μπορείτε να δείτε αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα.

Γιατί λειτουργεί
Εάν έχετε ξηρό δέρμα, όλα τα ανομοιόμορφα και ξηρά μπαλώματα θα επουλωθούν, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και αναζωογονημένο. Για το λιπαρό δέρμα, η υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας στο δέρμα σας θα τεθεί υπό έλεγχο και οι πόροι σας θα είναι καθαροί και μη φραγμένοι.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr