Το τέλειο αδυνάτισμα. Γιατί να πιείτε ανθρακούχο νερό με ξίδι και τζίντζερ έπειτα από κάθε γεύμα.

Το τέλειο αδυνάτισμα. Γιατί να πιείτε ανθρακούχο νερό με ξίδι και τζίντζερ έπειτα από κάθε γεύμα.

Η άνοιξη έχει μπει πλέον, ο καιρός ζεσταίνει σιγά σιγά και προετοιμαζόμαστε δειλά δειλά για το καλοκαίρι. Τι μας έρχεται πρώτα στο μυαλό ακούγοντας τη λέξη καλοκαίρι; Τα κιλά που μπορεί να έχουμε πάρει με τα… κρύα του χειμώνα! Οπότε άνοιξη σημαίνει δίαιτα! Σας έχουμε βρει ένα ανθρακούχο κρύο ρόφημα, ιδανικό για μετά τα γεύματα, που βοηθά στην εξισορρόπηση της γλυκόζης στο αίμα.
Τι περιέχει αυτό το κρύο ρόφημα; Μιλόξιδο και ανθρακούχο νερό.
ΝΙΚΗ ΚΟΣΚΙΝΑ

 Γιατί ξίδι; Το ξίδι είναι πολύ ευεργετικό για τον οργανισμό, καθώς βοηθά τον μεταβολισμό των τροφών. Η κατανάλωσή του αμέσως μετά το φαγητό, μειώνει την απορρόφηση γλυκόζης στο αίμα. Μια πρόσφατη έρευνα μάλιστα έδειξε ότι η καθημερινή κατανάλωση ξιδιού (2-6 κουτ. σούπας/ μέρα) βοηθά στη μικρότερη απορρόφηση γλυκόζης από τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες. Παράλληλα, το ξίδι καταπολεμά το φούσκωμα αλλά και βοηθά στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.
Πέρα από ξίδι, το ρόφημα που σας προτείνουμε περιέχει τζίντζερ, ένα αντιφλεγμονώδες άρτυμα, που βοηθά στο πεπτικό σύστημα.

Δείτε τη συνταγή:

Υλικά για 1 ποτήρι
1 φλιτζάνι ανθρακούχο νερό (γίνεται και με μη ανθρακούχο αν δεν το προτιμάτε)
1 κουτ. σούπας μιλόξιδο
½ κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
Λίγη στέβια, αν το θέλετε πιο γλυκό (προαιρετικά)

Διαδικασία
Βάζουμε πάγο σε ένα ποτήρι. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο ποτήρι με τον πάγο! Πίνεται κρύο, ιδανικά μετά από κάθε γεύμα, ειδικά αν έχουμε καταναλώσει πολλούς υδατάνθρακες.

/www.olivemagazine.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr