Συμβουλές ειδικών για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα και λαμπερά μαλλιά

Συμβουλές ειδικών για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα και λαμπερά μαλλιά

 Ο Samay Dutta, Director -Noir the Luxury Blow Bar και ο Jagdeesh P, ειδικός στον Paul Mitchell απαριθμούν μερικές μεθόδους για να φαίνεστε λαμπερές.

Συμβουλές 

Το να διατηρείτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και τα μαλλιά σας υγιή .

Ξεκινήστε να προετοιμάζετε το δέρμα σας εκ των προτέρων, ο τακτικός βαθύς καθαρισμός προσώπου θα βοηθούσε στην αφαίρεση του αποχρωματισμού ή της μελάγχρωσης.

Ο κλινικός καθαρισμός σε περίπτωση ακμής και σημαδιών μπορεί να αποδειχθεί ένα κρυμμένος άσσος. Οι τακτικοί καθαρισμοί όχι μόνο μας δίνουν ένα λαμπερό πρόσωπο αλλά ενισχύουν και την υφή του δέρματος.

Αντίστοιχα, για τα μαλλιά προτείνεται η συμβουλή δερματολόγου για την αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών ή για την πρόληψη της πρόωρης ωρίμανσης και φθοράς τους.

Η άμεση έκθεση στον ήλιο κάνει μεγαλύτερη ζημιά τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά. Οι μάσκες μαλλιών μπορούν να επιστρατευθούν  για διάσωση και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση . Επίσης, υπάρχουν σαμπουάν και μαλακτικά που παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το gel Aloe-Vera λειτουργεί ως ψυχοτροφή και θαύμα τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά, καθώς έχει πολλές ιδιότητες που βοηθούν στη λάμψη και την παροχή θρεπτικών συστατικών στο δέρμα προσώπου και κεφαλής.

.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr