Εσωτερικό απολαυστικό λουτρό αποτοξίνωσης, για να καθαρίσεις απο τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα, με αυτές τις συνταγές!

Εσωτερικό απολαυστικό λουτρό αποτοξίνωσης, για να καθαρίσεις απο τα περιττά κιλά και την κυτταρίτιδα, με αυτές τις συνταγές!

Ροφήματα αποτοξίνωσης για να καθαρίσετε το σώμα σας από μέσα.

Εάν το παρακάνατε με το πλούσιο φαγητό και πίνετε μερικά επιπλέον ποτά, τότε ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση.

Η αποτοξίνωση βοηθά το σύστημά μας να λειτουργεί αποτελεσματικά, αποβάλλοντας τις τοξίνες ενώ προστατεύει το σώμα από τις χειμερινές λοιμώξεις!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε τις τοξίνες από το σώμα και η κατανάλωση ροφημάτων αποτοξίνωσης είναι ένας εύκολος τρόπος για να το επιτύχετε. Αυτά τα ροφήματα εξάγονται με την ανάμειξη μιας ποικιλίας λαχανικών και φρούτων, που καθαρίζουν φυσικά το σώμα από μέσα και σας βοηθούν να χάσετε  τα επιπλέον κιλά.

Τα ροφήματα αποτοξίνωσης είναι εξαιρετικά για την απομάκρυνση των τοξινών εάν έχετε πεπτικές δυσκολίες, αδυναμία, φούσκωμα, ναυτία και δερματικά προβλήματα. Τα ποτά αποτοξίνωσης είναι ευεργετικά για την τόνωση της ενέργειας, τον καθαρισμό του συκωτιού, βοηθούν στην απώλεια βάρους, μειώνουν τη φλεγμονή και ενισχύουν την υγεία του δέρματος.

Κερδίζουν τεράστια δημοτικότητα μεταξύ των οπαδών της φυσικής κατάστασης, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή τοξικών συσσωρεύσεων και προβλημάτων υγείας. Η επιβλαβής ουσία που δεν αποβάλλεται σωστά, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα, μετεωρισμό, πονοκεφάλους, δυσκοιλιότητα, κόπωση, ναυτία, δερματικά προβλήματα και να μειώσει τα επίπεδα ενέργειάς.

Ισχυρά βότανα, μπαχαρικά, φρούτα ή λαχανικά με αντιοξειδωτικά προστίθενται στο νερό ή το τσάι για να παραχθεί ένα τέλειο ρόφημα αποτοξίνωσης, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει την απώλεια βάρους, να προωθήσει τη λειτουργία του ήπατος και να ενισχύσει την υγεία του δέρματος.

Οφέλη για την υγεία των ποτών αποτοξίνωσης
Προωθούν την απώλεια βάρους

Τα ποτά αποτοξίνωσης είναι ένας από τους φυσικούς τρόπους για να ρίξετε το επίμονο λίπος στην κοιλιά και να αδυνατίσετε. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καίει θερμίδες και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειάς σας. Τα ποτά αποτοξίνωσης με βάση τα φρούτα που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους περιλαμβάνουν:

Μηλόξυδο: Ο πλούτος του οξικού οξέος σε ACV ενισχύει τον μεταβολισμό και επιταχύνει την απώλεια βάρους.

Λεμόνι: Το νερό με λεμόνι είναι ένα εκπληκτικό ρόφημα αποτοξίνωσης που σας βοηθά να χάσετε επιπλέον λίπος, να σας κρατά χορτάτους και καλά ενυδατωμένους.

Προάγουν την υγεία του πεπτικού συστήματος
Η καλή ενυδάτωση είναι ο βασικός παράγοντας για τη διατήρηση της τακτικής κινητικότητας του εντέρου και της υγείας του . Η αφυδάτωση, από την άλλη πλευρά, έχει ως αποτέλεσμα τη δυσκοιλιότητα, η οποία μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πρησμένοι και νωθροί. Τα ποτά αποτοξίνωσης βοηθούν στην ομαλή διέλευση των τροφών μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα και αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα.

Ενισχύουν την Ανοσολογική Λειτουργία
Τα υγιεινά φρούτα και λαχανικά στα ροφήματα αποτοξίνωσης, περιέχουν άφθονες ποσότητες βιταμίνης C , A, B και μεταλλικών στοιχείων, τα οποία είναι πολύτιμα για την οικοδόμηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος και κρατούν μακριά τις λοιμώξεις.

Ανεβάζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου
Με τεράστιες ποσότητες τοξινών που συσσωρεύονται στο έντερο, το συκώτι και τα νεφρά, η λειτουργία του νευρικού συστήματος μειώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα την κακή διάθεση, εκτός από την παράλληλη έλλειψη εστίασης και παραγωγικότητας. Το να πίνετε ένα ρόφημα αποτοξίνωσης με άδειο στομάχι μία φορά την ημέρα το πρωί, εξαλείφει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες από τη συσσώρευση στα μονοπάτια του νευρικού συστήματος, αυξάνει την εγκεφαλική δύναμη, τη μνήμη, τη συγκέντρωση και επίσης ανακουφίζει από την κατάθλιψη και το άγχος.

Φωτίζει και τονώνει το δέρμα
Διαποτισμένα με πολύτιμα αντιοξειδωτικά, τα ποτά αποτοξίνωσης κάνουν θαύματα στην αποβολή των τοξινών από τα κύτταρα του δέρματος. Αυτό ξεκαθαρίζει σημαντικά τους θαμπούς, κατεστραμμένους δερματικούς ιστούς, διώχνοντας τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια ακμής. Επιπλέον, τα ροφήματα αποτοξίνωσης ενυδατώνουν πάρα πολύ το σώμα, βοηθώντας στην επίτευξη ανανεωμένης λαμπερής επιδερμίδας χωρίς ανομοιόμορφο τόνο δέρματος και κηλίδες.

Πράσινος χυμός αποτοξίνωσης


Ο πράσινος χυμός αποτοξίνωσης είναι ένα νόστιμο ρόφημα, μια τέλεια ισορροπία φρούτων και λαχανικών.

Τα μήλα είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, C και πολυφαινόλες που είναι ευεργετικά για τη γενική υγεία. Αυτό το ρόφημα περιέχει επίσης αγγούρι, σέλινο και λάχανο, όλα φορτωμένα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για άμεση ενέργεια.

Συστατικά:
2 πράσινα μήλα

3 κοτσάνια σέλινου

1 αγγουράκι

8 φύλλα λαχανίδας

1/2 λεμόνι

1 κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ

Ένα κλωνάρι μέντα

Μέθοδος
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπλέντερ σε μια λεία υφή.

Σερβίρετε παγωμένο.

Χυμός αποτοξίνωσης καρότου πορτοκαλιού


Το ρόφημα καρότου, πορτοκαλιού είναι γεμάτο με ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Τα καρότα είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α με τη μορφή βήτα-καροτίνης. Αποτελούν επίσης εξαιρετική πηγή βιταμινών Β, βιταμίνης Κ και καλίου. Τα πορτοκάλια είναι γεμάτα με βιταμίνη C, Α και άλλα θρεπτικά συστατικά, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συστατικά
2 μεγάλα καρότα

1 μεγάλο πορτοκάλι

¼ φλιτζάνι κονσέρβα κομμάτια ανανά

2 κομμάτια φρέσκο ​​τζίντζερ

Μέθοδος
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μίξερ.

Κοσκινίζουμε και σερβίρουμε παγωμένο.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr