Μυστικά που θα διαβάσεις πρώτη φορά για αγέραστο λαιμό. Μάσκα- φροντίδα -συμβουλές.

Μυστικά που θα διαβάσεις πρώτη φορά για αγέραστο λαιμό. Μάσκα- φροντίδα -συμβουλές.

Μάσκες φρούτων-εξαιρετικές.

Οι μάσκες είναι πολύ καλές για το δέρμα του λαιμού όπως και το δέρμα του προσώπου μας. Η χρήση μάσκες φρούτων στο λαιμό μπορεί να κάνει θαύματα. Φρούτα όπως η ώριμη μπανάνα, το μήλο, τα δαμάσκηνα και το αβοκάντο είναι πολύ καλά για το δέρμα του λαιμού.

Ασκήσεις για το πηγούνι: Το πηγούνι είναι η περιοχή που βρίσκεται δίπλα και συνδέεται με το λαιμό μας. Οι πιθανότητες εμφάνισης διπλού πηγουνιού μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνιση του λαιμού μας, κάτι που στην πραγματικότητα μπορεί να οφείλεται στο χαλαρό δέρμα και το υπερβολικό  λίπος. Οι ασκήσεις για το πηγούνι είναι εύκολες όπως και οι ασκήσεις αυχένα.

Απαραίτητο μασάζ με βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για το δέρμα και τα μαλλιά σας και εδώ χρησιμοποιούμε τα οφέλη αυτής της βιταμίνης για να δημιουργήσουμε μια άψογη γοητεία στον αυχένα. Η τέλεια αντιγήρανση λαιμού είναι το καθημερινό μασάζ με έλαιο βιταμίνης Ε στον λαιμό κάθε βράδυ πριν πάμε για ύπνο.

Μάσκα λαιμού.

Αλεύρι και κρέμα γάλακτος :  Το αλεύρι  είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τη σύσφιξη και τη λάμψη του δέρματος. Ωστόσο, το αλεύρι στεγνώνει το δέρμα και γι’ αυτό η κρέμα γάλακτος που προστίθεται είναι ένας λευκαντικός παράγοντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.

Ασπράδι αυγού και μέλι:  Το μαύρισμα και οι σκιές του λαιμού μπορεί να αντιστραφουν χρησιμοποιώντας μέλι που είναι το ίαμα της φύσης το οποίο επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος, ενώ το ασπράδι του αυγού είναι γνωστό για τη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή γύρω από το λαιμό μας.

Ρουτίνα φροντίδας ύπνου: Να χαλαρώνετε πάντα το λαιμό σας ενώ κοιμάστε, χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση μόνο ένα μαξιλάρι που θα είναι αρκετά απαλό και αφράτο. Όταν ο λαιμός σας θα είναι χαλαρός καθώς κοιμάστε, θα φαίνεται πολύ πιο ζωντανός.

Τρίψιμο πλάτης και μασάζ με μέντα: Ένα υγιεινό τρίψιμο στην πλάτη και μασάζ με λάδι μέντας μπορεί πραγματικά να χαλαρώσει τον αυχένα και την πλάτη μας. Καθώς η μέντα απομακρύνει τις τοξίνες από το σύστημά μας, φωτίζει  την περιοχή πάνω και κοντά στο λαιμό. Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες δερματολόγους είπαν ότι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές σπιτικές συμβουλές για το λαιμό.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr