Όσοι τρώνε συστηματικά αυτές τις 5 τροφές δεν έχουν μαύρους κύκλους στα μάτια -σύμφωνα με τους δερματολόγους

Όσοι τρώνε συστηματικά αυτές τις 5 τροφές δεν έχουν μαύρους κύκλους στα μάτια -σύμφωνα με τους δερματολόγους

5 τροφές που βοηθούν να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλουςΟι μαύροι κύκλοι είναι επίμονοι και δύσκολο να αφαιρεθούν. Υπάρχουν 5 τροφές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο.

Οι μαύροι κύκλοι χρειάζονται χρόνο για να θεραπευτούν και απαιτούν μεγάλη πειθαρχία.

Η διατήρηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής και η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες μπορεί να βοηθήσουν.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματός μας. Η κατανάλωση αλκοόλ, η έλλειψη ύπνου, η γήρανση, η καφεΐνη και η έλλειψη σωστής πρόσληψης νερού, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια μας. Μερικές φορές οι μαύροι κύκλοι είναι τόσο επίμονοι που καταλήγουμε να δοκιμάζουμε όλες τις πιθανές θεραπείες προσπαθώντας να απαλλαγούμε από αυτούς, αλλά χωρίς ευχάριστα αποτελέσματα. Αυτό που συνήθως δεν σκεφτόμαστε είναι ότι η διατήρηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής και η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτούς τους μαύρους κύκλους.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με την πρόσληψη της τροφής μας. Η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Κ, βιταμίνη C, βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των μαύρων κύκλων.

Πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κάθε μέρα και οκτώ ώρες ύπνου καθημερινά, μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ενυδατικές τροφές

,Αγγούρι

Το αγγούρι είναι μια κλασική τροφή ομορφιάς που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, που ενυδατώνει τον οργανισμό μας και βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. Περιέχει πυρίτιο που ενισχύει το κολλαγόνο, θείο που ενισχύει το δέρμα μαζί με βιταμίνες A, C, E και K, που αυξάνουν την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και βοηθούν στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων.
Το αγγούρι μας ενυδατώνει και βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων

Καρπούζι

Το καρπούζι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, σχεδόν 92%, που βοηθά στην εξισορρόπηση της αναλογίας νερού στο σώμα μας. Περιέχει επίσης βήτα καροτίνη, λυκοπένιο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Β1 και Β6, βιταμίνη C, κάλιο και μαγνήσιο που υποστηρίζουν την υγεία των ματιών μας. Τ

Ντομάτα

Η ντομάτα αποτελείται από ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των ευαίσθητων αιμοφόρων αγγείων κάτω από τα μάτια μας και ενθαρρύνουν περαιτέρω την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Οι ντομάτες είναι επίσης πλούσιες σε λυκοπένιο, λουτεΐνη, βήτα καροτίνη, κερκετίνη και βιταμίνη C που είναι γνωστά για τη διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος.

Σουσάμι.

Το σουσάμι θεωρείται «μαγικό φαγητό» γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε που βοηθά στη διευκόλυνση του σχηματισμού των μαύρων κύκλων. Είναι γνωστό ότι εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους θρέφοντας τα μάτια απο μέσα.

Μαύρη σταφίδα

Η μαύρη σταφίδα είναι γνωστό ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος μας, ειδικά στο οπτικό νεύρο των ματιών μας. Περιέχει ανθοκυανίνες που παρέχουν περισσότερο οξυγόνο στους ιστούς, συμβάλλοντας περαιτέρω στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Η μαύρη σταφίδα λοιπόν βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στο οπτικό νεύρο των ματιών μας

Τρώγοντας αυτά τα τρόφιμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους σας φυσικά. Αλλά, να θυμάστε ότι οι μαύροι κύκλοι χρειάζονται χρόνο για να θεραπευτούν και απαιτούν μεγάλη πειθαρχία. Θα πρέπει να ακολουθείτε μια τακτική υγιεινή διατροφή και πρόγραμμα περιποίησης δέρματος για να παρατηρήσετε τη θετική αλλαγή. 

/food.ndtv.com

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr